Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • junior allves – chega de fingir

junior allves – chega de fingir

Dalszöveg és fordítás: junior allves - chega de fingir Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: junior allves Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints junior allves] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: junior allves. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az chega de fingir.

EREDETI

Chega de fazer de conta que tá tudo bem. E insistir num jogo. Que não tem pra ninguém. É carta marcada contra o coração. Chega de fingir vamos pra realidade. É terminar logo. E não sofrer mais tarde. Se o nosso amor morreu chega de ilusão. Chega, estamos perdendo tempo. E fingindo que é se amando. Chega, de tanto jogo sujo. Agente tá se machucando. Temos tantas diferenças. O nosso amor foi engano. Desculpa, não quero te ver chorando. Foi sua obsessão que estragou nossos planos. Chega de fazer de conta que tá tudo bem. E insistir num jogo. Que não tem pra ninguém. É carta marcada contra o coração. Chega de fingir vamos pra realidade. É terminar logo. E não sofrer mais tarde. Se o nosso amor morreu chega de ilusão. Chega, estamos perdendo tempo. E fingindo que é se amando. Chega, de tanto jogo sujo. Agente tá se machucando. Temos tantas diferenças. O nosso amor foi engano. Desculpa, não quero te ver chorando. Foi sua obsessão que estragou nossos planos

FORDÍTÁS

Nincs többé úgy tenni, mintha minden rendben lenne. És ragaszkodj a játékhoz. Senki sem játszik. Ez egy jelzett kártya a szív ellen. Nincs több színlelés, legyünk a valóságban. Fejezzük be rögtön. És ne szenvedjen később. Ha a szerelmünk halott, nincs több illúzió. Elég, csak az időt vesztegetjük. És úgy tesznek, mintha szeretnének. Elég a mocskos játékokból. Bántjuk egymást. Annyi különbség van közöttünk. A szerelmünk hiba volt. Sajnálom, nem akarlak sírni látni. A megszállottságod tette tönkre a terveinket. Nincs többé úgy tenni, mintha minden rendben lenne. És ragaszkodik a játékhoz. Senki sem játszik. Ez egy jelzett kártya a szív ellen. Nincs több színlelés, legyünk a valóságban. Fejezzük be rögtön. És ne szenvedjen később. Ha a szerelmünk halott, nincs több illúzió. Elég, csak az időt vesztegetjük. És úgy tesznek, mintha szeretnének. Elég a mocskos játékokból. Bántjuk egymást. Annyi különbség van közöttünk. A szerelmünk hiba volt. Sajnálom, nem akarlak sírni látni. A megszállottságod tette tönkre a terveinket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp