Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • jorge e mateus – chave cópia (com felipe araújo)

jorge e mateus – chave cópia (com felipe araújo)

Dalszöveg és fordítás: jorge e mateus - chave cópia (com felipe araújo) Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: jorge e mateus Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints jorge e mateus] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: jorge e mateus. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az chave cópia (com felipe araújo).

EREDETI

Não vou virar a página. O certo é rasgar. Não venha me dizer que ainda dá. Não quero sentir saudade. Nem vontade de ligar. Se eu ligar eu vou querer te ver. Se eu te ver eu vou querer voltar. Se eu voltar sei que vai resolver na cama. Não adianta nem tentar não vai ter volta. Mas você sabe onde eu moro. Eu sei que você tem a chave cópia. E vai querer entrar e vai querer ficar. vê se para com esse vai e volta

FORDÍTÁS

Nem lapozok. Az lenne a helyes, ha széttépnénk. Ne mondd, hogy még mindig meg tudod csinálni. Nem akarlak lekésni. Nem is akarok telefonálni. Ha felhívlak, látni akarlak. Ha látlak, vissza akarok majd jönni. Ha visszatérek, tudom, hogy ez az ágyban fog rendeződni. Hiába próbálkozol, nincs visszaút. De tudod, hol lakom. Tudom, hogy van másolókulcsod. És be akarsz majd szállni, és maradni akarsz majd. Hagyd abba ezt az ide-oda járkálást!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp