Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • jonathan costa – tira a mão

jonathan costa – tira a mão

Dalszöveg és fordítás: jonathan costa - tira a mão Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: jonathan costa Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints jonathan costa] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: jonathan costa. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tira a mão.

EREDETI

mais ela tá de sainha querendo aparecer. quando desce até o chão bota a mão pra eu não ver. danadão que tá cantando tá pidindo pra você. tira a mão dai deixa a marquinha aparecer. tira a mão dai vai tira a mão dai dexa a marquinha. aparecer. tira tira tira a mão tira tira tira a mão e enlouquece. o danadão. tira tira tira a mão tira tira tira a mão. mais ela tá de sainha querendo aparecer. quando desce até o chão bota a mão pra eu não ver. danadão que tá cantando tá pidindo pra você. tira a mão dai deixa a marquinha aparecer. tira a mão dai vai tira a mão dai dexa a marquinha. aparecer. tira tira tira a mão tira tira tira a mão e enlouquece. o danadão. tira tira tira a mão tira tira tira a mão

FORDÍTÁS

de olyan szoknya van rajta, ami ki akar mutatni. amikor leér a földre, felemeli a kezét, hogy ne lássam. a nagydarab fickó, aki énekel, könyörög. vedd le a kezed, hadd látszódjon a jel. vedd le a kezed, hadd látszódjon a jel. vedd le a kezed, hadd látszódjon a jel. vedd le a kezed, hadd látszódjon a jel. vedd le a kezed, és őrülj meg. a nagydarab fickó. vedd le a kezed, és vedd le a kezed, és vedd le a kezed. De szoknyát visel, mutogatni akarja magát. Amikor lemegy a földre, felemeli a kezét, hogy ne lássam. Az éneklő fickó könyörög. vedd el a kezed, hadd látszódjon a jel. vedd el a kezed, hadd látszódjon a jel. vedd el a kezed, hadd látszódjon. vedd el a kezed, hadd látszódjon. vedd el a kezed, hadd őrüljön meg. vedd el a kezed, hadd látszódjon. vedd el a kezed, hadd látszódjon. vedd el a kezed, hadd látszódjon. vedd el a kezed, hadd látszódjon. vedd el a kezed, hadd látszódjon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp