Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • joao nogueira – sonho de bamba

joao nogueira – sonho de bamba

Dalszöveg és fordítás: joao nogueira - sonho de bamba Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: joao nogueira Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints joao nogueira] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: joao nogueira. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az sonho de bamba.

EREDETI

Hoje eu estou cheio de alegria. E sou até capaz de me embriagar. Uns amigos bambas nesse dia. Me convidaram a participar. De uma escola de samba que é todo o meu dengo!. De um terreiro de bambas que é todo o meu mal!. . Vou me mudar da tristeza. E morar na beleza do seu carnaval!. Vou me mudar da tristeza. E morar na beleza do seu carnaval!. . Quero existir nesse azul. Repousar nesse branco. Portela, sou franco em dizer,. Que em matéria de samba. O meu sonho de bamba. Era mesmo você!. . Pois se o azul é poesia. E se o branco é a paz. . Minha Portela querida. Um poeta da vida. O que vai querer mais?. Minha Portela querida. Um poeta da vida. O que vai querer mais?

FORDÍTÁS

Ma tele vagyok örömmel. És még arra is képes vagyok, hogy berúgjak. Néhány barátom, akik aznap bambák voltak. Meghívtak, hogy vegyek részt. Egy szambaiskola, ami az én örömöm. Egy szambaiskola, ami az én gonoszságom... Kiköltözöm a szomorúságból. És éljetek a karnevál szépségében! Kiköltözöm a szomorúságból. És éljetek a farsangotok szépségében! Ebben a kékben akarok létezni. Ebben a fehérben akarok pihenni. Portela, őszintén mondom. Amikor a samba. Az én bamba álmom. Tényleg te voltál! Mert ha a kék a költészet. És ha a fehér a béke... Kedves Portela. Az élet költője. Mit akarsz még? Kedves Portela. Az élet költője Mit akarsz még?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp