Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • joao da baiana – quando a polícia vier

joao da baiana – quando a polícia vier

Dalszöveg és fordítás: joao da baiana - quando a polícia vier Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: joao da baiana Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints joao da baiana] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: joao da baiana. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az quando a polícia vier.

EREDETI

Se é de mim, podem falar. Se é de mim, podem falar. Meu amor não tem dinheiro, não vai roubar pra me dar (bis). Quando a policia vier e souber, quem paga casa pra homem é mulher (bis). No tempo que ele podia. Me tratava muito bem. Hoje está desempregado. Não me dá porque não tem. Quando a polícia vier e souber, quem paga casa pra homem é mulher (bis). Quando eu estava mal de vida. Ele foi meu camarada. Hoje dou casa e comida, dinheiro e roupa lavada

FORDÍTÁS

Ha én vagyok az, akkor beszélhetsz. Ha tőlem jön, akkor beszélhetnek. A szerelmemnek nincs pénze, nem fog lopni, hogy nekem adja (bis). Amikor a rendőrség jön és megtudja, egy nő fizet a férfi házáért (bis). Az idő alatt, amikor csak tudott. Me tratava muito bem. Ma munkanélküli. Nem ad nekem, mert nincs neki. Amikor a rendőrség jön, és kiderül, hogy ki fizeti a férfi házát, az egy nő. Amikor az életem rossz volt. Ő volt a bajtársam. Ma házat és ételt, pénzt és tiszta ruhát adok neki.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp