Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • jimmy eat world – bleed american

jimmy eat world – bleed american

Dalszöveg és fordítás: jimmy eat world - bleed american Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: jimmy eat world Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints jimmy eat world] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: jimmy eat world. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az bleed american.

EREDETI

I'm not alone because the t.v.'s on, yah. I'm not crazy because i take the right pills, every day and rest. clean your conscience. clear your thoughts with speyside with your brain. clean your conscience. clear your thoughts with speyside,. salt sweat sugar on the asphalt. our hearts littering the topsoil. tune in. and we can get the last call. our lives. our coal. salt sweat sugar on the asphalt. our hearts littering the topsoil. sign up. it's the picket line or the parade. our lives. I'm not alone because the t.v.'s on yah. I'm not crazy cuz i take the right pills every day and rest. clean your conscience. clear your thoughts with speyside and with your brain. clean your conscience. clear your thoughts with speyside. salt sweat sugar on the asphalt. our hearts littering the topsoil. tune in. and we can get the last call. our lives. our coal. salt sweat sugar on the asphalt. our our our hearts littering the topsoil. sign up. it's the picket line or the parade. our lives. our coal. greed from my arm. won't they give it a rest now?. rest now?. now now now now. salt sweat sugar on the asphalt. our hearts littering the topsoil. tune in. and we can get the last call. our lives. our coal. salt sweat sugar on the asphalt. our hearts littering the topsoil. sign up. it's the picket line or the parade. our lives

FORDÍTÁS

Nem vagyok egyedül, mert megy a tévé, igen. Nem vagyok őrült, mert beveszem a megfelelő tablettákat, minden nap és pihenek. tisztítsd meg a lelkiismereted. tisztítsd meg a gondolataidat speyside-dal az agyaddal. tisztítsd meg a lelkiismereted. tisztítsd meg a gondolataidat speyside-dal,. só izzadság cukor az aszfalton. szívünk szemetel a felső talajon. hangolódj. és megkaphatjuk az utolsó hívást. az életünk. a szénünk. só izzadság cukor az aszfalton. szívünk szemetel a felső talajon. jelentkezz. ez a sztrájk vagy a felvonulás. az életünk. az életünk. Nem vagyok egyedül, mert a tévé megy. Nem vagyok őrült, mert minden nap beveszem a megfelelő tablettákat és pihenek. tisztítsd meg a lelkiismereted. tisztítsd meg a gondolataidat speyside-dal és az agyaddal. tisztítsd meg a lelkiismereted. tisztítsd meg a gondolataidat speyside-dal. só izzadság cukor az aszfalton. szívünk szemetel a felső talajon. hangolódj be. és megkaphatjuk az utolsó hívást. az életünk. a szénünk. só izzadság cukor az aszfalton. szívünk szívünk szemetel a felső talajon. jelentkezz. a sztrájkvonal vagy a felvonulás. az életünk. a szénünk. a szénünk. mohóság a karomból. nem hagyják már abba?. pihenni?. most már most már most már most már. só izzadságcukor az aszfalton. a szívünk szemetel a felső talajon. hangolódj be. és megkaphatjuk az utolsó hívást. az életünk. a szénünk. só izzadságcukor az aszfalton. a szívünk szemetel a felső talajon. jelentkezz. a sztrájkvonal vagy a felvonulás. az életünk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp