Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • jay z – whateva i go through

jay z – whateva i go through

Dalszöveg és fordítás: jay z - whateva i go through Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: jay z Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints jay z] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: jay z. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az whateva i go through.

EREDETI

its a struggle on da everyday bases. starin into space changin from mars to dem everyday places. wish i could take u on a trip and neva return. go through da life where cheddar is burned. some how some way we might see da life we long for. i aint forget my old neighbors. use to call mama right when i was hustlin forn of da door. got a ass whippin and punshed in front da friends right in front da door. couldnt even eat da farina knock knock dere goes da supina. got to appear in court brother just caught a case. come up wit enough money of big brother just got dat place. 25 to life all he could do is look at weights. by da time he come home he should have saw like a million chickens. while um dis drug dealin nigga takin like 50 whippins. playin with raw and planting seeds i cant see grow. takin hold of da streets just to understand my outcome. every day even wit money bars come either um in or um out one. dis cant be da life i wanted to buy as a kid. saw da MC's on TV and atheletes da game gettin paid fo dey gig. now i would trade dis life fo a set of marbles and two of my buddies. older sister in my side screamin its just me and my buddie. makin friends wit a doll cause mufukas aint to be trusted. put my bike outside in da rain hope it dont get stole or get rusty. sell a few stones on da block hope in my soul i dont get busted

FORDÍTÁS

a mindennapi bázisokon ez egy küzdelem. az űrbe nézni, a Marsról a mindennapi helyekre váltani. bárcsak elvihetnélek egy utazásra, ahonnan nem térnék vissza. végigmenni az életen, ahol a cheddar ég. valahogyan, valamilyen módon meglátjuk azt az életet, amire vágyunk. nem felejtem el a régi szomszédaimat. Felhívtam anyámat, amikor az ajtó előtt lógtam. elverték a seggem, és a barátaim előtt az ajtó előtt büntettek meg. még csak meg sem tudtam enni a farinát, kopp-kopp, kopp, megy a szupina. meg kell jelennem a bíróságon, testvér, most kaptam el egy ügyet. elég pénzzel jöttem elő, mert a nagy testvér most kapta meg azt a helyet. 25 az életre csak annyit tudott csinálni, hogy nézte a súlyokat. mire hazajött, látott vagy egymillió csirkét. míg ő ez a drogdíler nigger 50 verést kapott. nyersen játszott és magokat ültetett, amiket nem láttam nőni. az utcán voltam, csak hogy megértsem az eredményemet. minden nap még a pénzzel is a kocsmákba jön vagy be vagy ki. ez nem lehet az az élet, amit gyerekkoromban meg akartam venni. láttam a tévében a MC-ket és a sportolókat a játékért, akiket megfizetnek a fellépésükért. most elcserélném ezt az életet egy pár üveggolyóra és két haveromra. a nővérem az oldalamon sikoltozik, hogy csak én és a haverom. barátkozom egy babával, mert a mufukákban nem lehet megbízni. kiteszem a bringámat az esőbe, remélem nem lopják el vagy rozsdásodik. eladok pár követ a háztömbön, remélem a lelkemben, hogy nem kapnak el.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp