Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • janderson anderson – os nata cabicera

janderson anderson – os nata cabicera

Dalszöveg és fordítás: janderson anderson - os nata cabicera Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: janderson anderson Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints janderson anderson] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: janderson anderson. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az os nata cabicera.

EREDETI

Eu me apaixonei um dia por uma linda mulher. Morena dos alhos claros igual todo Homem quer. Mais comigo ela foi malvada e me deixou no abandono. To sofrendo to largado que nem cachorro sem dono. Eu quero mais é que se lasque essa bandida. Que chegou na minha vida. Fazendo confusão. Tô nem aí vou beber todas no boteco. Hoje eu vou encher o caneco. Pra acalmar meu coração. Refrão:. Eu quero ouvir eu quero ouvir. A galera bebedeira. Eu quero ouvir eu quero ouvir. A galera gandaieira. E se quiser beber com nóis. Não pode ter choradeira. Aqui é só alegria é só os nata cabicera. Todo mundo ama um dia. Quem não amou pode esperar. Pois quando a paixão chega crava no peito. E não quer largar. Eu me apaixonei um dia e agora tô no sufoco. Meu bem me abandonou já tô ficando quase louco. Eu quero mais é que se lasque essa bandida. Que entrou na minha vida. Fazendo confusão. Tô nem aí vou beber todas no boteco. Hoje eu vou encher o caneco. Pra acalmar meu coração. Refrão:

FORDÍTÁS

Egy nap beleszerettem egy gyönyörű nőbe. Egy barna hajú, világos szemű, amilyenre minden férfi vágyik. Velem azonban gonosz volt, és cserbenhagyott. Szenvedni, hogy gazdátlan kutyaként esett el. Többet akarok, hogy ez a bandita megdugjon. Ez jött az életembe. Rendetlenséget csinálni. Nem érdekel, mindet megiszom a bárban. Ma meg fogom tölteni. Hogy megnyugodjon a szívem. Kórus:. Hallani akarom, hallani akarom. A részeg tömeg. Hallani akarom, hallani akarom. A galera gandaieira. És ha velünk akarsz inni. Nem lehet sírni. Itt minden öröm, csak a nata cabicera. Egyszer mindenki szeret. Aki még nem, az várhat. Mert amikor jön a szenvedély, az a mellkasodban ragad. És nem akarod elengedni. Egy nap szerelmes lettem, és most fuldoklom. A jó elhagyott engem már majdnem megőrülök. Többet akarok, hogy cseszd meg ezt a bandida. Aki belépett az életembe. Rendetlenséget csinálni. Nem érdekel, mindet megiszom a bárban. Ma meg fogom tölteni. Hogy megnyugodjon a szívem. Kórus:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp