Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • jae millz – need some brains

jae millz – need some brains

Dalszöveg és fordítás: jae millz - need some brains Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: jae millz Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints jae millz] előadó nevének j kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: jae millz. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az need some brains.

EREDETI

You wanna see some ass, I wanna see some cash. Keep'em dollars coming and that's gonna make me dance. And that's gonna make me dance, and that's gonna make me dance. Work it,.. make it,.. work it,.. make it... [x2]. Ok, I'm a need some brains bitch, I'm a need some brains [x4]. Open up your mouth put your hand back and go to the motherfucker thang bitch. Am I spending money, but is my pocket full?. Bitch you made enough money tonight I wish I would. ... in my household,.. in your mouth hole. Why you worry how my bad room look?. You ain't even pass my fucking couch,. Two nuts and you gotta bounce how. Unless I got another bitch down for. Two way big sucking party that's me on my feet and yo'll knees on the grounds. First I was nasty then I was still nasty now I'm even nasty.... ... you're big comedy that's why she laughs at you. No lying and one night YMCM spit over 250 thousands, asking you to work.... ... keep flying. Work it,.. make it,.. work it,.. make it... [x2]. Ok, I'm a need some brains bitch, I'm a need some brains [x4]. We gonna need some brains bitch, we gonna need some brains. YMCM motherfucking B, and my name be JA motherfucking E. And my last name is MILLZ. Heads up... all niggers. Shout out... reporter to all my niggers. She hot right here, aha, lego.

FORDÍTÁS

Ha segget akarsz látni, én pénzt akarok látni. Csak jöjjenek a dollárok, és ettől táncolni fogok. És ettől táncolni fogok, és ettől táncolni fogok. Dolgozz,... csináld,... dolgozz,... csináld... [x2]. Oké, szükségem van egy kis agyra, ribanc, szükségem van egy kis agyra [x4]. Nyisd ki a szád, tedd vissza a kezed és menj a kurva anyádba, ribanc. Én költök pénzt, de tele van a zsebem?. Bitch te ma este elég pénzt kerestél bárcsak én is azt tenném. ...a háztartásomban,... a szádban. Miért aggódsz, hogy néz ki a szobám? Még a kibaszott kanapém mellett sem mentél el... Két golyód van, és te még ugrálsz is. Hacsak nincs egy másik ribancom. Kétszeri nagy szopó buli, én a lábamon, te meg a térdeiden. Először csúnya voltam, aztán még mindig csúnya voltam, most meg még csúnyább vagyok..... ...nagy komédiás vagy, ezért nevet rajtad. Nem hazudik és egy éjszaka YMCM 250 ezer fölött köpött, kérve, hogy dolgozzon.... ... repülj tovább. Dolgozz,... csináld,... dolgozz,... csináld... [x2]. Oké, szükségem van egy kis agyra, ribanc, szükségem van egy kis agyra [x4]. Szükségünk lesz egy kis agyra, ribanc, szükségünk lesz egy kis agyra. YMCM kibaszott B, és a nevem JA kibaszott E. És a vezetéknevem MILLZ. Fejeket fel... minden nigger. Kiabáljatok... riporter az összes niggeremnek. Itt van a csaj, aha, lego.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp