Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • I
  • >
  • ivete sangalo – desejo de amar

ivete sangalo – desejo de amar

Dalszöveg és fordítás: ivete sangalo - desejo de amar Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: ivete sangalo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints ivete sangalo] előadó nevének i kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: ivete sangalo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az desejo de amar.

EREDETI

Nosso amor tá dando certo. Nosso amor tá dando certo. Tomara que seja pra sempre. Tá quente, dengoso, gostoso, tá pegando fogo. Tá quente, dengoso, gostoso, tá maravilhoso. É café na cama. Carinho na varanda. Beijinho na cozinha. Namoro no mar. Café na cama. Carinho na varanda. Beijinho na cozinha. Desejo de amar. HÁ HÁ desejo de amar (4x). Vivemos um pro outro. Nos damos muito bem. A sorte tá do nosso lado. E a felicidade também. Há Há desejo de amar (4x). Com a gente é assim. Com a gente é assim. Eu sou louca por ele e ele louco por mim (2x). Há há desejo de amar (4x)

FORDÍTÁS

A szerelmünk működik. A szerelmünk működik. Remélem, örökre. Forró, édes, ízletes, lángol. Forró, édes, ízletes, csodálatos. Kávé az ágyban. Összebújva a verandán. Csókolózás a konyhában. Flörtölés a tengerparton. Kávé az ágyban. Szerelem az erkélyen. Kis csók a konyhában. Vágy a szeretetre. HA HA HA szeretni vágyás (4x). Egymásért élünk. Nagyon jól kijövünk egymással. A szerencse a mi oldalunkon áll. És a boldogság is. Há Há desejo de amar (4x). Nálunk ez így van. Így van ez. Megőrülök érte, és ő is megőrül értem (2x). Van egy vágy a szeretetre (4x)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp