Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

inxs – wishy washy

Dalszöveg és fordítás: inxs - wishy washy Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: inxs Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints inxs] előadó nevének i kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: inxs. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az wishy washy.

EREDETI

I got a place with a view. You can see the cars. As they travel down the freeway. To clubs and bars. There's a woman downstairs. With matt-grey hair. And she smiles when she tells me. There's no room for me here. They've got it in the city. They've got it in the country. But here in the suburbs. It's all so wishy-washy. It's all so wishy-washy. I got another place. This time with a fireplace. And a woman can come around. Write poetry and feel safe. I said it's good for me now. But I'm not being fed. I said it's good for me now. But I'm not being fed. They've got it in the city. They've got it in the country. But here in the suburbs. It's all so wishy-washy. It's all so wishy-washy. I got a place with a view. You can see the cars. As they travel down the freeway. To clubs and bars. There's a woman downstairs. With matt-grey hair. And she smiles when she tells me. There's no room for me here. They've got it in the city. They've got it in the country. But here in the suburbs. It's all so wishy-washy. It's all so wishy-washy.

FORDÍTÁS

Van egy helyem kilátással. Láthatod az autókat. Ahogy az autópályán haladnak. A klubok és bárok felé. Van egy nő a földszinten. Matt-szürke hajjal. És mosolyog, amikor azt mondja. Itt nincs hely számomra. A városban van ilyen. Vidéken is van. De itt a külvárosban. Az egész olyan bizonytalan. Az egész olyan vágyálomszerű. Van egy másik helyem. Ezúttal kandallóval. És egy nő is bejöhet. Verseket írhat és biztonságban érezheti magát. Mondtam, hogy ez most jó nekem. De engem nem etetnek. Mondtam, hogy ez most jó nekem. De engem nem etetnek. A városban megkapták. Vidéken is megvan. De itt a külvárosban. Az egész olyan bizonytalan. Az egész olyan vágyálomszerű. Van egy helyem kilátással. Láthatod az autókat. Ahogy az autópályán haladnak. A klubok és bárok felé. Van egy nő a földszinten. Matt-szürke hajjal. És mosolyog, amikor azt mondja. Itt nincs hely számomra. A városban van ilyen. Vidéken is van. De itt a külvárosban. Az egész olyan bizonytalan. Az egész olyan vágyálomszerű.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp