Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • I
  • >
  • imagine dragons – who we are

imagine dragons – who we are

Dalszöveg és fordítás: imagine dragons - who we are Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: imagine dragons Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints imagine dragons] előadó nevének i kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: imagine dragons. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az who we are.

EREDETI

Up in the morning. Up in the evening. Picking down talks. When the birds get back to me. Oh, to me. Up in the mountain. Down in the king's liar. Pushing these boxes. In the heat of the afternoon. Oh, afternoon. We were never welcome here. We were never welcome here at all. No. It's who we are. Doesn't matter if we've gone too far. Doesn't matter if it's all okay. Doesn't matter if it's not our day. Save us. What we are. Don't look clear. Cause it's all up hill from here. Oohhhh. Up in the attic. Down in the cellar. Lost in the static. Coming back for more. Oh, for more. Out with the reason. In with the season. Taking down names. In my book of jealousy. Jealousy. We were never welcome here. We were never welcome here at all. No. It's who we are. Doesn't matter if we've gone too far. Doesn't matter if it's all okay. Doesn't matter if it's not our day. Because it's who we are. Doesn't matter if we've gone too far. Doesn't matter if it's all okay. Doesn't matter if it's not our day. Save us. What we are. Don't look clear. Cause it's all up hill from here. Oohhhh. They say we're crazy. They say we're crazy. They say we're crazy. They say we're crazy. They say we're crazy. They say we're crazy. They say we're crazy. They say we're crazy. It's who we are. Doesn't matter if we've gone too far. Doesn't matter if it's all okay. Doesn't matter if it's not our day. Because it's who we are. Doesn't matter if we've gone too far. Doesn't matter if it's all okay. Doesn't matter if it's not our day. Save us. What we are. Don't look clear. Cause it's all up hill from here. (They say we're crazy). Oohhhh. (They say we're crazy)

FORDÍTÁS

Reggel felkelni. Este fel. Beszélgetések felszedése. Mikor a madarak visszatérnek hozzám. Ó, hozzám. Fent a hegyen. Lent a király hazugságában. Ezeket a dobozokat tologatva. A délutáni hőségben. Ó, délután. Sosem láttak minket szívesen itt. Egyáltalán nem voltunk itt szívesen látottak. Nem. Ezek vagyunk mi. Nem számít, ha túl messzire mentünk. Nem számít, hogy minden rendben van-e. Nem számít, ha ez nem a mi napunk. Ments meg minket. Mi vagyunk. Ne nézz tisztán. Mert innen már csak felfelé vezet az út. Oohhhh. Fent a padláson. Lent a pincében. Elveszett a statikában. Coming back for more. Oh, még többért. Kifelé az okkal. Be az évszakkal. Nevek lejegyzése. A féltékenység könyvében. Féltékenység. Sosem voltunk szívesen látottak itt. Egyáltalán nem voltunk itt szívesen látottak. Nem. Ezek vagyunk mi. Nem számít, ha túl messzire mentünk. Nem számít, hogy minden rendben van-e. Nem számít, ha ez nem a mi napunk. Mert ezek vagyunk mi. Nem számít, ha túl messzire mentünk. Nem számít, hogy minden rendben van-e. Nem számít, ha ez nem a mi napunk. Ments meg minket. Mi vagyunk. Ne nézz tisztán. Mert innen már csak felfelé vezet az út. Oohhhh. Azt mondják, őrültek vagyunk. Azt mondják, őrültek vagyunk. Azt mondják, őrültek vagyunk. Azt mondják, őrültek vagyunk. Azt mondják, őrültek vagyunk. Azt mondják, hogy őrültek vagyunk. Azt mondják, hogy őrültek vagyunk. Azt mondják, hogy őrültek vagyunk. Ezek vagyunk mi. Nem számít, ha túl messzire mentünk. Nem számít, hogy minden rendben van-e. Nem számít, ha ez nem a mi napunk. Mert ilyenek vagyunk. Nem számít, ha túl messzire mentünk. Nem számít, hogy minden rendben van-e. Nem számít, ha ez nem a mi napunk. Ments meg minket. Mi vagyunk. Ne nézz tisztán. Mert innen már csak felfelé vezet az út. (Azt mondják, hogy őrültek vagyunk). Oohhhh. (They say we're crazy)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp