Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • H
  • >
  • hugo pena e gabriel – não te quero mais

hugo pena e gabriel – não te quero mais

Dalszöveg és fordítás: hugo pena e gabriel - não te quero mais Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: hugo pena e gabriel Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints hugo pena e gabriel] előadó nevének h kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: hugo pena e gabriel. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az não te quero mais.

EREDETI

Pegue tudo aquilo que é seu. E vá pra bem longe de mim. Eu vou te tirar do meu peito. Não tem outro jeito, vá embora. Só deixe uma fotografia. No bolso do meu paletó. Ficar com você sem você. Te querer por querer eu prefiro só. Não me fale de amor na saída. Nem me olhe como quem vai chorar. Não me de aquele beijo gostoso. Que é bem perigoso. Te pedir prá ficar. Não quero que aconteça outra vez. Tudo aquilo que aconteceu. Quantas vezes te mandei embora. Mais chegando a hora. Quem chorou foi eu. Não te quero mais. Não vou chorar na hora da partida. Eu vou tirar você da minha vida. De hoje em diante eu não te quero mais. Não te quero mais. O seu amor pra mim foi muito pouco. Te amo tanto e nem que eu fique louco. De hoje em diante eu não te quero mais

FORDÍTÁS

Vegyetek el mindent, ami a tiétek. És tűnj a pokolba tőlem. Le fogom szedni magamról. Nincs más megoldás, csak menj el. Csak hagyjon egy képet. A kabátom zsebében. Veled lenni nélküled Akarva téged akarlak, inkább egyedül lennék. Ne beszélj nekem a szerelemről kifelé menet. Ne nézz rám úgy, mintha sírni készülnél. Ne add azt a szép csókot. Ez nagyon veszélyes. Hogy megkérjem, hogy maradjon. Nem akarom, hogy újra megtörténjen. Minden, ami történt. Hányszor küldtelek már el. De amikor eljött az idő. Én voltam az, aki sírt. Nem akarlak többé. Nem fogok sírni, amikor elmész. Tűnj el az életemből. Mostantól nem akarlak többé. Nem akarlak többé. Túl kevés volt az irántam érzett szereteted. Nagyon szeretlek, és nem fogok megőrülni. Mostantól nem akarlak többé.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp