Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

helton lima – modo avião

Dalszöveg és fordítás: helton lima - modo avião Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: helton lima Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints helton lima] előadó nevének h kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: helton lima. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az modo avião.

EREDETI

Diz que ela fica beba, bem louca, curtindo tudo. Que tá solteira, na vibe de outro mundo. Bala perdida que acerta vagabundo. O seu cupido ficou cego pro futuro. Desacreditada não dá mais satisfação. Coração dela tá em modo avião. A sua legenda a recalcada sempre imita. O seu fechamento é tá colada com as amigas. Ela só quer dançar, mexer, quebrar, curtir a vida. Ela só quer dançar, mexer, quebrar, curtir a vida. Recalque pira e na dança não atura. Tá muito louca mas não perdeu a postura. É só pancada, é só pancadinha com a bunda. É só pancada, é só pancadinha com a bunda. Vai, recalque pira e na dança não atura. Tá muito louca mas não perdeu a postura. É só pancada, é só pancadinha com a bunda. É só pancada, é só pancadinha com a bunda. Vai, é só pancada, é só pancadinha com a bunda. (bis)

FORDÍTÁS

Azt mondja, hogy berúg, nagyon őrült, mindent élvez. Szingli, egy másik világ hangulatában. Kóbor golyó, amely eltalálja a csöveseket. Ámora vakká vált a jövőre nézve. A diszkreditáltak már nem adnak elégtételt. A szíve repülőgép üzemmódban van. Legendáját a szidott mindig utánozza. Zárkózása a barátaira tapad. Csak táncolni, mozogni, törni, élvezni az életet. Csak táncolni, mozogni, törni, élvezni az életet. Őrült, és nem bírja elviselni, amikor táncol. Nagyon őrült, de nem veszítette el a tartását. Ez csak dörömbölés, csak dörömbölés a seggel. Csak megütötték, csak a seggével ütötték meg. Menj tovább, a harag ragad és a tánc nem tűri. Nagyon őrült vagy, de nem veszítetted el a tartásodat. Csak megütötték, csak a seggével ütötték meg. Az egész egy szúrás, egy szúrás a seggel. Gyerünk, ez csak egy csapolás, csak egy csapolás a seggel. (ráadás)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp