Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • H
  • >
  • harmonia do samba – já é canaval

harmonia do samba – já é canaval

Dalszöveg és fordítás: harmonia do samba - já é canaval Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: harmonia do samba Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints harmonia do samba] előadó nevének h kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: harmonia do samba. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az já é canaval.

EREDETI

Estamos juntos coladinhos. Não perco por nada esse som. A muvuca incendeia o nosso bloco chegando. Com o meu e seu tem festa de rua. É um verdadeiro arrastão. Eu vejo o sorriso estampado no rosto. E o povo envolvido de paixão. E a galera aqui do lado. Balançando o tambor. Poeta da praça agita essa massa. Se tem Harmonia eu também vou. Ê ê ê ê ê ê. Ja é carnaval o couro vai comer. Ê ê ê ê ê ê. É no meu e seu que eu vou descer. Ê ê ê ê ê ê. Se ligue galera que eu vou só pra vêr. Ê ê ê ê ê ê. O meu Harmonia bota pra ferver. E o povo na praça. Ai eu me jogo me entrego eu fico de graça mãe. Me chama de amor. Ja disse se tem Harmonia eu também vou. Ê ê ê ê ê ê. Ja é carnaval o couro vai comer. Ê ê ê ê ê ê. É no meu e seu que eu vou descer. Ê ê ê ê ê ê. Se ligue galera que eu vou só pra vêr. Ê ê ê ê ê ê. O meu Harmonia bota pra ferver. Volta (Inicio). Liberdade ribeira. Piripiri Pero vaz e Pelourinho. Curuzú Boa vista São Caetano. Capelinha Garcia e Queimadinho. Plataforma e a Fazenda grande. Carlos Gomes e o Bairro da Paz. Se liga galera que eu vou dar a voz. Que eu sou Harmonia é assim que se faz. Ê ê ê ê ê ê. Ja é carnaval o couro vai comer. Ê ê ê ê ê ê. É no meu e seu que eu vou descer. Ê ê ê ê ê ê. Se ligue galera que eu vou só pra vêr. Ê ê ê ê ê ê. O meu Harmonia bota pra ferver

FORDÍTÁS

Össze vagyunk ragasztva. Ezt a hangot semmi pénzért nem hagynám ki. A tömeg megvilágítja a tömböt, amikor megérkezünk. Az enyémmel és a tiéddel ez egy utcabál. Ez egy igazi húzás. Látom a mosolyt az arcukon. És az emberek szenvedélyesen részt vesznek benne. És a szomszédos tömeg. Rázza a dobokat. A tér költője megrázza ezt a tömeget. Ha van Harmonia, én is megyek. Karnevál van, és én megeszem. Ez már karnevál, és én fel fogom falni. Én is részese leszek. Az én házamban és a tiédben fogok bukni. Le fogok szállni az enyémre és a tiédre. Meglátogatlak. Le fogok szállni. Ez az én Harmoniám. És az emberek a téren. Feladom magam, szabad leszek, anya. Te hívsz engem szerelemnek. Azt mondtam, ha van Harmonia, én is megyek. A tengerpartra megyek. Ez már karnevál, és én meg fogom enni. A szerelmem leszek. Lemegyek hozzám és hozzád. Le fogok szállni az enyémre és a tiédre. Meglátogatlak. Le fogok szállni. Ez az én Harmoniám. Gyere vissza (Haza). Szabadság a folyóparton. A folyó közepén vagyok. Curuzú Boa vista São Caetano. Capelinha Garcia és Queimadinho. Plataforma és Fazenda grande. Carlos Gomes és Bairro da Paz. Megadom neked a hangot. Én vagyok Harmony, így kell ezt csinálni. Ê ê ê ê ê ê ê ê ê ê ê ê. Ez már farsang, a bőr megeszi magát. Újra fogom csinálni az egészet. Le fogok szállni rád és rám. Le fogok szállni az enyémre és a tiédre. Meglátogatlak. Le fogok szállni. Le fogsz buktatni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp