Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • H
  • >
  • Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) – Kafası kendinden bile güzel

Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) – Kafası kendinden bile güzel

Dalszöveg és fordítás: Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) - Kafası kendinden bile güzel Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu)] előadó nevének H kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu). Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az Kafası kendinden bile güzel.

EREDETI

Kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır Gülüşünde bir şey var hep içime dokunur Bir derdi var her halinden belli Anlatmıyor, anlatsa kurtulur Kafası kendinden bile güzel bu gece İçmiş içmiş salınır Ruhumu yakan bir şeyler var içimde Öyle bakmayın, kırılır. 

FORDÍTÁS

Az ő szíve szerelemálló, az ő sebe páncélozott Van valami a mosolyában, ami megérinti a szívem Neki van egy problémája, ami szembetűnő ahhoz, hogy mindenhogy észrevegyék Ő nem mondja el nekem, különben ő pihenni fog  Ő annyira másnapos ma este, Eltompultan sétál Van néhány dolog bennem ami felégeti a lelkem Ne keresd őt az úton, lehet hogy ő össze van törve... 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp