Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

gusttavo lima – mineirinha

Dalszöveg és fordítás: gusttavo lima - mineirinha Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: gusttavo lima Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints gusttavo lima] előadó nevének g kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: gusttavo lima. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az mineirinha.

EREDETI

No triângulo mineiro. Tem alguém a me esperar. Naquela rua da mata. Esse alguém mora lá. Olhos da cor da lua. Cabelos cor de carvão. Mineirinha mais bonita. Que domou meu coração. Saudade está me matando. De paixão eu vou morrer. Somente essa pessoa. Poderar me socorrer. Apaixonado demais. Acaba não Minas Gerais. Ah! Esse amor me invade. Ah! Agora é tarde. Ah! Estou no sufoco. Por uma menina de Patos de Minas. Que me deixou louco.. . By: Amarildo Jr.

FORDÍTÁS

A bányászati háromszögben. Valaki vár rám. Abban az erdei utcában. Hogy valaki ott lakik. Szemei a hold színét öltik. Szénszínű haj. A legszebb kis bányász. Aki megszelídítette a szívemet. Saudade megöl engem. A szenvedélytől meg fogok halni. Csak ez a személy. Képes lesz segíteni nekem. Túlságosan szerelmes. Nincs többé Minas Gerais. Ah! Ez a szeretet eláraszt engem. Most már túl késő. Á! A gyötrelemben vagyok. Egy Patos de Minas-i lánynak. Aki az őrületbe kergetett... Szerző: Amarildo Jr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp