Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • G
  • >
  • gusttavo lima – aceita ou não aceita

gusttavo lima – aceita ou não aceita

Dalszöveg és fordítás: gusttavo lima - aceita ou não aceita Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: gusttavo lima Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints gusttavo lima] előadó nevének g kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: gusttavo lima. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az aceita ou não aceita.

EREDETI

Eu sou como vidro. Se você deixar cair. Eu posso te cortar. Você pode decidir. Então não brinque sério. Com um sentimento verdadeiro.. Flores que sempre nascem. Num canteiro de um jardim. Folhas que sempre secam. Isso é fato e ponho um fim. Nas mãos de quem semeia. O amor que incendeia.. Feito tempestade. Esse amor chegou até você. É tu que me invade. E só vai judiar nosso querer.. [Refrão]. Se você me quer. Então preste atenção. No que vou lhe dizer. Meu amor é tão grande. Deu pra perceber. Basta você aceitar. Minha condição. Você ter paciência pra me aceitar. Do jeito que eu sou. Olhando em meu olhar. Aceita ou não aceita agora. Ou então vai embora.

FORDÍTÁS

Olyan vagyok, mint az üveg. Ha leejted. Megvághatlak. Ön dönthet. Tehát ne játssza a komolytalant. Igazi érzéssel... Virágok, amelyek mindig tavasszal. "Egy kerti ágyásban. "Levelek, amelyek mindig elszáradnak. Ez tény, és én véget vetettem ennek. Azok kezében, akik vetnek. A szerelem, amely éget... Mint egy vihar. Ez a szeretet eljött hozzád. Te vagy az, aki megszállt engem. És ez csak árt nekünk... [Kórus]. Ha engem akarsz. Akkor figyelj Amit most elmondok. A szerelmem olyan nagy. Meg tudom mondani. Csak annyit kell tennie, hogy elfogadja Az én állapotom. Van türelmed, hogy elfogadj engem Pontosan úgy, ahogy vagyok A szemembe nézve Elfogadni vagy nem elfogadni most. Vagy menjen el.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp