Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

gucci mane – finger waves

Dalszöveg és fordítás: gucci mane - finger waves Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: gucci mane Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints gucci mane] előadó nevének g kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: gucci mane. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az finger waves.

EREDETI

Who the fuck you think you fucking hollering at pops?. Talking disrespectful will get you shot on this block. He gon fuck around and have more fucking gut shots. than 2pac. So call the cops cause they gon whack you. whether you call them or not. They call me Gucci Mane, Big Guwop. got more blocks than ibaka. And all my home boys got ten bricks up. but I still hang with robbers. They say I got a warrant out for aggravated finessing. Next charge Imma get flexing with deadly intentions. its gucci!. I'm in a Bentley on a Wednesday, same clothes. I been wearing this shit for 3 days. Fucking hoes, I ain't bathe and I need to shave. I had a sun valley babe getting that section 8. Flash shows on the stove, not the microwave. And I ain't never in my life had some finger waves. A big bad hairy bone, I would catch a J. And I ain't never in my life had some finger waves

FORDÍTÁS

Mi a faszt képzelsz, hogy kiabálsz a papával? Ha tiszteletlenül beszélsz, le fognak lőni ebben a blokkban. Többet fog baszakodni, és több kibaszott bélütést fog kapni, mint 2pac. Szóval hívd a zsarukat, mert le fognak lőni, akár hívod őket, akár nem. Gucci Mane-nak hívnak, Big Guwopnak. Több blokkom van, mint Ibakának. És az összes haveromnak tíz téglája van, de én még mindig a rablókkal lógok. Azt mondják, elfogatóparancsom van súlyos testi sértésért. A következő vádpontban halálos szándékkal fogok flexelni. Ez Gucci!. Egy Bentley-ben ülök szerdán, ugyanabban a ruhában. Három napja ezt a szart hordom. Kibaszott kurvák, nem fürödtem és borotválkoznom kéne. Volt egy sun valley-i csajom, aki a 8-as körzetet kapta. A villanyműsorok a tűzhelyen vannak, nem a mikróban. És még soha életemben nem voltam ujjhullámos. Egy nagy, rossz szőrös csont, elkapnék egy J-t. És még soha életemben nem voltam ujjhullámos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp