Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • G
  • >
  • grand funk railroad – talk to the people

grand funk railroad – talk to the people

Dalszöveg és fordítás: grand funk railroad - talk to the people Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: grand funk railroad Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints grand funk railroad] előadó nevének g kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: grand funk railroad. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az talk to the people.

EREDETI

CHORUS. Talk to the people, but they just don't listen, no.. Talk to the people, but they just don't listen.. Talk to the people, but they just don't listen, no.. Talk to the people .... . Why won't they listen to rhyme or reason?. Please won't you give us just one more chance to get through?. You ain't right if you might think we're preachin'.. We see their faces and we're just tryin' to reach them.. When we .... . CHORUS. . Why won't they listen to what we're sayin'?. Please won't you help us, it's way past time that you do?. Your future's dyin' right before your faces.. The Lord above will put us all in our places.. When we .... . CHORUS. . But they just don't listen, no.. . CHORUS. . But they just don't listen, no.. . Oooo-oooo-oooo-oooo. Oooo-oooo-oooo-oooo. Oooo-oooo-oooo-oooo. Oooo-oooo-oooo-oooo. Oooo-oooo-oooo-oooo. Oooo-oooo-oooo-oooo. Oooo-oooo-oooo-oooo.

FORDÍTÁS

KÓRUS. Beszélj az emberekhez, de nem hallgatnak meg, nem... Beszélj az emberekhez, de nem hallgatnak meg... Beszélj az emberekhez, de nem hallgatnak meg, nem.. Beszélj az emberekhez .... . Miért nem hallgatnak a rímekre és az észérvekre? Kérem, nem adnak még egy esélyt, hogy átjussunk? Nincs igazad, ha azt hiszed, hogy prédikálunk... Látjuk az arcukat, és csak próbáljuk elérni őket... When we .... . KÓRUS. . Miért nem hallgatnak arra, amit mondunk?. Please won't you help us, it's way past time that you do?. A jövőtök az arcotok előtt haldoklik... Az Úr mindannyiunkat a helyünkre tesz... When we .... . KÓRUS. . De ők csak nem hallgatnak, nem... . CHORUS. . De ők csak nem figyelnek, nem... Oooo-oooooo-oooooo-oooo-oooooo. Oooo-oooooo-oooooo-oooo-oooo. Oooo-oooooo-oooooo-oooo-oooo. Oooo-oooooo-oooooo-oooo-oooo. Oooo-oooooo-oooo-oooo-oo. Oooo-oooooo-oooo-oooo-oooo. Oooo-oooooo-oooo-oooo-oooo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp