Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • G
  • >
  • gilbert osullivan – divorce irish style

gilbert osullivan – divorce irish style

Dalszöveg és fordítás: gilbert osullivan - divorce irish style Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: gilbert osullivan Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints gilbert osullivan] előadó nevének g kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: gilbert osullivan. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az divorce irish style.

EREDETI

In answer to your question You've made a big mistake But in the eyes of God That's a risk you have to take Divorce Irish style Unless of course your privileged With a cardinal up your sleeve Hope of an annulment is Unlikely to succeed Divorce Irish style How can two people live together When they've fallen out of love Are we so blind As to reject the pain they fell What right has anyone to say you must Even God himself can't be the judge We've only one life after all And if it's not our fault Why can't we be released Something must be done And that something must be done urgently Forget it ever happened Go away and start anew You love each other surely Well at least you used to do Divorce Irish style How can two people live together When they've fallen out of love Are we so blind As to reject the pain they fell What right has anyone to say you must Even God himself can't be the judge We've only one life after all And if it's not our fault Why can't we be released Something must be done And that something must

be done urgently Think about the children After all they must come first Okay she's found another man Oh well it could be worse Divorce Irish style

FORDÍTÁS

Válaszolva a kérdésedre Nagy hibát követtél el De Isten szemében ezt a kockázatot vállalnod kell Válás ír stílusban Hacsak persze nem vagy kiváltságos Egy bíborossal a tarsolyodban A házasság érvénytelenítésének reménye nem valószínű, hogy sikerül Válás ír stílusban Hogyan élhet két ember együtt, ha szerelmükből kimaradtak Olyan vakok vagyunk, hogy elutasítjuk a fájdalmat, amit elszenvedtek Milyen jogon mondja bárki, hogy muszáj Még maga Isten sem lehet a bíró Végül is csak egy életünk van És ha nem a mi hibánk, miért nem lehetünk Miért nem szabadulunk meg? Valamit tenni kell, és azt a valamit sürgősen meg kell tenni Felejtsd el, hogy valaha is megtörtént Menj el, és kezdj új életet Szeretitek egymást biztosan Szerettétek egymást, legalábbis régen szerettétek Válás ír módra Hogyan élhet két ember együtt, ha már nem szeretik egymást Olyan vakok vagyunk, hogy elutasítjuk a fájdalmat, amit elszenvedtek Milyen jogon mondja bárki, hogy meg kell tenned? Még maga Isten sem lehet a bíró? Végül is csak egy életünk van, és ha nem a mi hibánk, miért nem szabadulunk meg? Valamit tenni kell, és azt a valamit meg kell tennünk?

sürgősen. Gondolj a gyerekekre, hiszen ők az elsők. Oké, talált egy másik férfit. Ó, hát lehetne rosszabb is. Ír stílusú válás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp