Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • F
  • >
  • furacao 2000 – o bonde do tigrão

furacao 2000 – o bonde do tigrão

Dalszöveg és fordítás: furacao 2000 - o bonde do tigrão Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: furacao 2000 Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints furacao 2000] előadó nevének f kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: furacao 2000. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az o bonde do tigrão.

EREDETI

Quer dançar?. Quer dançar?. O tigrão vai te ensinar. Vou passar cerol na mão. Assim, assim .... Vou cortar você na mão. Vou sim, vou sim .... Vou aparar pela rabiola. Assim, assim .... Vou trazer você pra mim. Vou sim, vou sim .... Eu vou cortar você na mão. Vou mostrar que eu sou tigrão. Vou te dar muita pressão. Então martela, martela,. Martela o martelão. Levante a maozinha. Na palma da mão. É o bonde do tigrão.

FORDÍTÁS

Szeretnél táncolni? Akarsz táncolni? A tigris majd megtanít téged. Teszek egy kis viaszt a kezembe. Így, így, így .... Elvágom a kezed. Igen, igen, igen, igen .... A farkadnál fogva fogom megnyírni. Így, így, így .... Elhozlak magamhoz. Igen, igen, igen, igen .... Megvágom a kezed Megmutatom neked, hogy én egy tigris vagyok. Nagy nyomást fogok gyakorolni rád. Szóval kalapács, kalapács, kalapács. Kalapács a kalapács. Emelje fel a kezét. A tenyerén. Ez a Tigris villamos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp