Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

forfun – costa verde

Dalszöveg és fordítás: forfun - costa verde Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: forfun Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints forfun] előadó nevének f kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: forfun. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az costa verde.

EREDETI

Se já não fosse tarde eu voltava lá,. Ia tentar dizer o que eu esqueci.. E apesar de tudo não é novidade,. Enquanto o tempo passa espero que.... Que um dia a gente suba no altar,. Seguir os nossos trilhos,. Ser feliz, ter vários filhos.. Um quintal com mini ramp e umas plantinhas pra cuidar. Vamos pra Ilha Grande em Julho,. Correr esquecer de tudo,. Ver o mundo mais azul,. Pelados na praia do sul.... Me dê a mão ( me dê a mão),. Vamos por aí,. Não pense em nada agora,. Que já passou da hora,. Eu quero tanto te fazer sorrir.... Mesmo que seja tarde. Vale acreditar,. Viver não é só sorte ou azar.. Vou te pegar de jeito com todo respeito. Até teu ex vai ter que concordar. Daqui eu já consigo imaginar. Que essa é nossa história e tudo tem a sua hora. Eu sei que as coisas boas vão chegar se eu esperar. O mundo as vezes é injusto o lucro é bem menor que o custo. Mesmo sem nem um real vamos ser felizes no final. Me dê a mão ( me dê a mão),. Vamos por aí,. Não pense em nada agora,. Que já passou da hora,. Eu quero tanto te fazer sorrir.... Me dê a mão (me dê a mão). Vamos por aí,. Não falta muito agora. Que o sol já foi embora. E o teu sorriso é o que me faz sorrir. E o teu sorriso é o que me faz sorrir.!

FORDÍTÁS

Ha még nem lenne túl késő, visszamennék oda. Megpróbálnám elmondani, hogy mit felejtettem el... És végül is ez nem újdonság,. Ahogy telik az idő, remélem, hogy a .... Hogy egy nap majd az oltárhoz lépünk... Külön utakon járunk... Légy boldog, szülj sok gyereket... Egy hátsó udvar egy mini rámpával és néhány gondozandó növénnyel. Júliusban a Nagy-szigetre megyünk. Fuss, felejts el mindent. Lásd a világot kékebben. Meztelenül a déli parton .... Add a kezed ( add a kezed ),. Menjünk arra. Ne gondolj most semmire,. Itt az ideje,. Szeretnélek megmosolyogtatni.... Még akkor is, ha késő van. Érdemes hinni,. Az élet nem csak szerencse vagy balszerencse... Minden tiszteletem az öné. Még az exednek is egyet kell értenie. Innen már el tudom képzelni. Hogy ez a mi történetünk, és mindennek megvan a maga ideje. Tudom, hogy jó dolgok jönnek, ha várok. A világ néha igazságtalan, a haszon sokkal kevesebb, mint a költség. Még egy igazi nélkül is boldogok leszünk a végén. Add a kezed ( add a kezed ),. Menjünk arra. Most ne gondolj semmire. Itt az ideje,. Annyira szeretném, ha mosolyognál .... Add a kezed ( add a kezed ). Menjünk. Már nem tart sokáig. Hogy a nap már elment. És a mosolyod az, ami engem is mosolyra fakaszt. És a mosolyod az, ami engem is mosolyra fakaszt.!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp