Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

flyleaf – traitor

Dalszöveg és fordítás: flyleaf - traitor Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: flyleaf Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints flyleaf] előadó nevének f kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: flyleaf. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az traitor.

EREDETI

Pull your window down. Tinted glass is hiding your eyes. It's your favorite disguise. You don't make a sound. While you're taking me for a ride. Holding secrets inside. Traitor, this is my life. I'm too strong to lie down next to a mastermind. Traitor, every time. I'll no longer keep you a friend of mine. Tell me once again. How'd you build a kingdom of trust?. It's beginning to rust. And where have you been?. Promises were never enough. They collect in the dust. Traitor, this is my life. I'm too strong to lie down next to a mastermind. Traitor, every time. I'll no longer keep you a friend of mine. Traitor, this is my life. I'm too strong to lie down next to a mastermind. Traitor, every time. I'll no longer keep you a friend of mine

FORDÍTÁS

Húzza le az ablakot. A sötétített üveg eltakarja a szemét. Ez a kedvenc álcád. Nem adsz ki egy hangot sem. Míg engem elviszel egy körre. Titkokat tartogatsz magadban. Áruló, ez az én életem. Túl erős vagyok ahhoz, hogy egy lángelme mellé feküdjek. Áruló, minden alkalommal. Nem tartalak többé a barátomnak. Mondd el még egyszer. Hogyan építetted fel a bizalom királyságát? Kezd rozsdásodni. És te hol voltál? Az ígéretek sosem voltak elégségesek. Gyűlnek a porban. Áruló, ez az én életem. Túl erős vagyok ahhoz, hogy egy lángelme mellé feküdjek. Áruló, minden alkalommal. Nem tartalak többé a barátomnak. Áruló, ez az életem. Túl erős vagyok ahhoz, hogy egy lángelme mellé feküdjek. Áruló, minden alkalommal. Nem foglak többé a barátomnak tartani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp