Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

fide – até o fim

Dalszöveg és fordítás: fide - até o fim Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: fide Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints fide] előadó nevének f kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: fide. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az até o fim.

EREDETI

Quanto mais te busco mais perto está, vou te encontrar. Meus sonhos caminham pra te alcançar, não vou desistir. Há uma barreira que me afasta do seu amor. Não vou me entregar. Mesmo que tentarem me afastar da sua paz. Suas promessas anunciam que sou mais que vencedor. Eu não vou parar, não vou te deixar, vou até o fim. Tudo vai mudar, eu não vou fugir, vou até o fim. Quando esta difícil eu sei que posso, em ti descansar. Há uma fé em mim que me ajuda, a ir além daqui. Não me sinto só, não me vejo só, você está aqui. Mesmo que tentarem me afastar da sua paz. Suas promessas anunciam que sou mais que vencedor. E meus sonhos vão acontecer no tempo que devem ser. Mesmo que tentarem me afastar da sua paz. Suas promessas anunciam que sou mais que vencedor

FORDÍTÁS

Minél inkább kereslek, annál közelebb kerülsz hozzám, meg foglak találni. Az álmaim eljutnak hozzád, nem adom fel. Van egy akadály, ami távol tart a szerelmedtől. Nem adom fel magam. Még akkor is, ha megpróbálnak elvenni a békédtől. Az ígéreteid bejelentik, hogy több vagyok, mint egy győztes. Nem állok meg, nem hagylak el, végigmegyek. Minden meg fog változni, nem fogok elfutni, végig fogom csinálni. Amikor nehéz, tudom, hogy benned megpihenhetek. Van bennem egy hit, ami segít nekem, hogy túllépjek ezen. Nem érzem magam egyedül, nem látom magam egyedül, te itt vagy. Még akkor is, ha megpróbálnak távol tartani a békédtől. Az ígéreteid bejelentik, hogy több vagyok, mint egy győztes. És az álmaim akkor válnak valóra, amikor kell. Még ha megpróbálnak is távol tartani a békédtől. Az ígéreteid azt mondják, hogy több vagyok, mint egy győztes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp