Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

eso – we are watching you

Dalszöveg és fordítás: eso - we are watching you Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: eso Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints eso] előadó nevének e kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: eso. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az we are watching you.

EREDETI

People say things and they don't mean it, there's a cause and effect but then they're too blind to see it. I wanted to show this so now you can see there's a future you don't want that's going to be here.

Where only the wealthy can reproduce and this is planting the seed inside of someone like you someone determined not to let you choose, but then if your life may, well then there's nothing to lose

We are held by a future unsung yet, by a past we can't forget, we live in the same day. We are now where the lie becomes the truth where there's nothing left to lose, we live in the same way.

Another pact to gently distract, keep holding me up while I keep holding you back, double standards but its alright the way it'll be will keep him too tired to fight.

If it gets awkward we'll call a truce and if you're talking of me then I'll be looking at you, I'll give you the floor and then I'll take a bit more its been this way since 1984

We are held by a future unsung yet, by a past we can't forget, we live in the same day. We are now where the lie becomes the truth where there's nothing left to lose, we live in the same way.

We are watching you, can you hear me?

FORDÍTÁS

Az emberek mondanak dolgokat, de nem gondolják komolyan, van ok és okozat, de túl vakok ahhoz, hogy ezt észrevegyék. Ezt akartam megmutatni, hogy most már láthasd, hogy van egy jövő, amit nem akarsz, ami itt lesz.

Ahol csak a gazdagok szaporodhatnak, és ez elülteti a magot valakiben, mint te, aki elhatározta, hogy nem hagyja, hogy válassz, de aztán ha az életed lehet, nos, akkor nincs mit veszíteni...

Minket egy meg nem énekelt jövő tart még, egy múlt, amit nem tudunk elfelejteni, egy napon élünk. Most ott vagyunk, ahol a hazugságból igazság lesz, ahol már nincs mit veszíteni, ugyanúgy élünk.

Egy másik paktum, hogy gyengéden elterelje a figyelmét, tartson fel engem, míg én visszatartom magát, kettős mérce, de rendben van, ahogy lesz, túl fáradt lesz ahhoz, hogy harcoljon.

Ha kínossá válik, fegyverszünetet kötünk, és ha rólam beszélsz, akkor rád nézek, megadom neked a szót, aztán még egy kicsit többet veszek, 1984 óta így megy ez.

Egy meg nem énekelt jövő tart minket még, egy múlt, amit nem tudunk elfelejteni, egy napon élünk. Most ott vagyunk, ahol a hazugságból igazság lesz, ahol már nincs mit veszíteni, ugyanúgy élünk.

Figyelünk téged, hallasz engem?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp