Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

elza soares – cabide

Dalszöveg és fordítás: elza soares - cabide Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: elza soares Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints elza soares] előadó nevének e kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: elza soares. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az cabide.

EREDETI

Se eu fingir e sair por aí na noitada. acabando de rir. seu eu disser que eu não disse não disse não digo,só. vou aprontar. sacudir vou arrancar pra pendurar. quero ver se você tem atitude e vai me encararar. se me virem sambando até de madrugada. e você for até lá. so pra pendurar. quero ver se você tem atitude e vai me encarar

FORDÍTÁS

Ha megjátszom magam és kimegyek az éjszakába. csak nevetek. ha azt mondom, hogy nem mondtam, nem mondtam, nem mondtam, nem mondtam, nem mondtam, nem mondtam, csak... elkészülök. lerázom magamról és felakasztom. látni akarom, hogy van-e tartásod és szembe nézel velem. ha látod, hogy hajnalig szambázom. és odamész. csak hogy felakaszd. látni akarom, hogy van tartásod és szembe nézel velem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp