Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

eddy arnold – wooden heart

Dalszöveg és fordítás: eddy arnold - wooden heart Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: eddy arnold Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints eddy arnold] előadó nevének e kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: eddy arnold. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az wooden heart.

EREDETI

WOODEN HEART

Writers Benjamin Weisman, Fred Wise, Kay Twomey, Bert Kaempfert

Can't you see I love you Please don't break my heart in two That's not hard to do 'Cause I don't have a wooden heart And if you say goodbye Then I know that I would cry Maybe I would die 'Cause I don't have a wooden heart There's no strings upon this love of mine It was always you from the start Treat me nice Treat me good Treat me like you really should 'Cause I'm not made of wood And I don't have a wooden heart

FORDÍTÁS

FÁBÓL KÉSZÜLT SZÍV

Írók: Benjamin Weisman, Fred Wise, Kay Twomey, Bert Kaempfert

Nem látod, hogy szeretlek Kérlek, ne törd ketté a szívemet Ez nem nehéz, mert nincs fából a szívem És ha elbúcsúzol, akkor tudom, hogy sírni fogok, talán meg is halok, mert nincs fából a szívem Nincs semmi kötöttség a szerelmemben Mindig is te voltál az elejétől fogva Bánj velem szépen Bánj velem jól Bánj velem úgy, ahogyan igazán kellene, mert nem fából vagyok, és nincs fából a szívem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp