Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

e 40 – da bumble

Dalszöveg és fordítás: e 40 - da bumble Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: e 40 Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints e 40] előadó nevének e kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: e 40. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az da bumble.

EREDETI

I flipped a Lexi, speed up and catch me. Lexus of Concord, reached out and touched me. Some of you hoe fake ass niggas like Roz, be messy. I know some beautiful black intelligent women, they're sexy. E-40's back and blackened. I don't be barkin, nor even high cappin. You better watch me, I'm comin smebbin. Ninety-five, ninety-six, ninety-seven. Bet your persodian, 30-R-6-castodian. Special shout to Casual Del the Souls and opium. About the town, the Valley-Joe. Just like a democratic, I'm for' the po'. Fuck the bumble, you bitch it ain't no punk hoe. Pedestrian stumble sound like a gorilla. tryin to get up out of a trunk hoe. Continue strikin it, hope you likin it. They'll be makin nasties at the bus stop and trackin it. Every egg that I pull in bulges. When it comes to spittin I'm ferocious. Management in cabbages, Savage. Hangin out when all the sudden I'm eatin ham sandwiches. All day, everyday, 40 play, he say. She say, bieetch! that-a-way. Keep it goin though - don't stop. Shakin baking soda, forms a rock. 36 steps on a triple beam scale. Burn the duct tape but keep all the ya-yo. Rip a peel, extra crisp, really really. Ate it like I'm a specialist. (Drisidrisomina?) is the illest zaggin. Thinkin I put cause like this. You know I'm (puzackin'?). M the mornin, cookin bacon. From the ghetto in the bullet-proof apron. Here comes the laws, valium crushin through my balls. I rip my drawers runnin from the canine cocaine-sniffing dogs. Some niggaz hate me, some niggaz love me. Some niggaz shake my paw, some niggaz mug. I see ya tweakin, I see ya peekin. Y'all bootches with me, why you sleepin?. A motherfucker ain't gotta be Flash Gordon. always runnin up the backstreets in a batch. That having a hoe protect the shit won't work. that batch just wants your scrizzach. Lettin em know, preferred zodiac sign Scorpio. See the breeze soldier, V-A-L-L-E-J-O. Never show witness to your. Never leave your crib with out your pepper, beeotch!. I'm tryin to get legal with it. Open up a shop cotton candy and licorice. Cash in stashes, that's a must. We leavin with a million and that's a plus. Don't get it twisted, don't try to find me. Might be in Switzerland, or Hawaii. 1-2-3-40, wheels new shoes scrappin toe to toe. Crack black jack and keno, strike sideways hit Reno. Ball cappin, no smilin. Sittin lo somethin profilin, beeitch!. Fuck the bumble, you bitches it ain't no punk hoe. You clits it ain't no punk hoe.

FORDÍTÁS

Megfordultam egy Lexi, gyorsíts és kapj el. A Concord Lexus, kinyújtotta a kezét és megérintett. Néhányatok, mint Roz, a hamis niggerek közül, mint Roz, rendetlenek vagytok. Ismerek néhány gyönyörű fekete, intelligens nőt, akik szexik. E-40 visszatért és megfeketedett. Én nem ugatok, és nem is drogozok. Jobb, ha vigyázol, mert jövök, és megöllek. Kilencvenöt, kilencvenhat, kilencvenhét. Fogadjunk, hogy 30-R-6-castodian. Különleges kiáltás Casual Del the Soulsnak és az ópiumnak. A városról, a Valley-Joe-ról. Csak mint egy demokrata, én a po' mellett vagyok. Baszd meg a bumble-t, te ribanc, ez nem egy punk hoe. Gyalogos botladozás hangja, mint egy gorilla. próbál felállni egy csomagtartóból hoe. Folytasd csak, remélem tetszik. A buszmegállónál fognak bajt csinálni, és követni fogják. Minden tojás, amit behúzok, kidudorodik. Ha köpködésről van szó, kegyetlen vagyok. Káposzta menedzsment, Savage. Lógok, amikor hirtelen sonkás szendvicset eszem. Egész nap, minden nap, 40 játék, azt mondja. She say, bieetch! that-a-way. Csak így tovább - ne hagyd abba. Shakin szódabikarbóna, formál egy követ. 36 lépcsőfok a hármas gerendán. Égesd el a ragasztószalagot, de tartsd meg az összes ya-yo-t. Tépj el egy héjat, extra ropogós, nagyon-nagyon-nagyon. Megeszem, mintha specialista lennék. (Drisidrisomina?) a legrosszabb zaggin. Gondoltam, hogy így fogom csinálni. You know I'm (puzackin'?). Reggel szalonnát sütök. A gettóból a golyóálló kötényben. Here comes the laws, valium crushin through my balls. I rip my drawers my drawers runninin from the canine cocaine-sniffing dogs. Néhány niggaz utál engem, néhány niggaz szeret engem. Néhány niggaz rázza a mancsom, néhány niggaz bögrét. Látlak téged csipkedni, látlak téged leskelődni. Mindannyian velem bújkáltok, miért alszotok?. A motherfucker nem kell, hogy Flash Gordon legyen. Mindig a hátsó utcákon rohangál egy csomóan. Az, hogy egy ribanc védi a szart, nem fog működni. Az a banda csak a szarságaidat akarja. Tudatom velük, hogy a Skorpió a kedvenc csillagjegyem. V-A-L-L-L-E-J-O. Soha ne mutass tanúbizonyságot a... Soha ne hagyd el a bölcsőd a borsod nélkül, béotch!. Próbálok legális lenni vele. Nyiss egy boltot vattacukorral és édesgyökérrel. Készpénzt a rejtekhelyen, ez kötelező. Egymillióval megyünk el, és ez egy plusz. Ne értsd félre, ne próbálj megtalálni. Lehet, hogy Svájcban vagy Hawaii-on vagyok. 1-2-3-40, új cipőkkel, új cipőkkel, új cipőkkel, új cipőkkel. Black Jack és Keno, ütés oldalra, ütés Renóba. Ball cappin, no smiling. Sittin lo somethin profilin, beeitch!. Fuck the bumble, you bitches it ain't no punk hoe. Ti ribancok, ez nem punk ribanc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp