Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • drowningman – supermarket riot

drowningman – supermarket riot

Dalszöveg és fordítás: drowningman - supermarket riot Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: drowningman Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints drowningman] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: drowningman. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az supermarket riot.

EREDETI

Your radio can't hear me. You turn me down and tune me out. You signal can't reach me, your station can't feel me. The signal, the station. The last 20 seconds of hesitation. You can call me up if it starts to get quiet, 5,4,3,2,1... Ri ot. Supermarket Riot. Start your engines, start your riot. Green means go.

FORDÍTÁS

A rádió nem hall engem. Visszautasítasz és kihangolsz. A jelzésed nem érhet el hozzám, az állomásod nem érezhet engem. A jel, az állomás. Az utolsó 20 másodpercnyi habozás. Felhívhat, ha kezd elcsendesedni, 5,4,3,2,1 ... Ri ot. Szupermarket Riot. Indítsa be a motorokat, indítsa el a garázdaságot. A zöld azt jelenti, hogy menj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *