Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • drowningman – if god loves a good winner born to break even

drowningman – if god loves a good winner born to break even

Dalszöveg és fordítás: drowningman - if god loves a good winner born to break even Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: drowningman Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints drowningman] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: drowningman. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az if god loves a good winner born to break even.

EREDETI

those who are chosen do not ask why. if they ask say we don't care. when you're not here we're glad your there, we've still got our eyes in back. if they ask we didn't ask, we just want our bullets back. we'll stand on line to watch you die. historically oppressed. repeatedly marginalized made to stand on stupid lines. back rooms and detention halls. think of all the lives you'd save. your corner offices freshly painted interiors every last one will become your mass graves. say something anything at all if I was you and i'm glad i'm not all they'd hear is one gun shot. born to break even. we're taking over-weak willed. dedicated sinners. god knows, god loves a good winner.

FORDÍTÁS

azok, akiket kiválasztanak, nem kérdezik, miért. ha azt kérdezik, hogy nem érdekel. amikor nem vagy itt, örülünk, hogy ott vagy, még mindig visszatértük a szemünket. ha azt kérdezik, hogy nem kérdeztük, akkor csak vissza akarjuk tölteni a golyóinkat. állni fogunk a sorban, hogy nézzük, ahogy meghalsz. történelmileg elnyomott. többször marginalizálva, ostoba vonalakon állva. hátsó szobák és fogvatartási termek. gondoljon az összes életre, amelyet megmenthetne. sarokirodái frissen festett belső terek minden utolsók tömegsírjaivá válnak. mondj egyáltalán bármit is, ha te lennék, és örülök, hogy nem csak egy lövést hallok. az egyensúly megteremtésére született. túl gyenge akaratot veszünk. elkötelezett bűnösök. isten tudja, isten szereti a jó nyertest.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *