Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

drowningman – clothesline

Dalszöveg és fordítás: drowningman - clothesline Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: drowningman Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints drowningman] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: drowningman. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az clothesline.

EREDETI

I'll tear your fucking heart out, you bastard Get ready to die. Tell me how does it feel? I've got the knife in my hand and I'm pushing it in. You liar You bastard I know where you live, motherfucker, you'd better sleep with the lights on. Tell me how does it feel? I've got the knife in my hand and I'm twisting it in. She said "It'll only take a second and..." Hand me the knife, hand of god, hand me the knife, get ready to die. I don't care what you said. I don't care. You're fucking, fucking dead.

FORDÍTÁS

Kitépem a kibaszott szívedet, te gazember Készülj a halálra. Mondd, milyen érzés? A kezemben van a kés, és betolom. Te hazug vagy Te barom, tudom, hol laksz, köcsög, jobb, ha aludtál a lámpákkal. Mondd, milyen érzés? A kezemben van a kés, és be is csavarom. Azt mondta: "Csak egy másodpercbe telik, és ..." Add át a kést, isten keze, add át a kést, készülj a halálra . Nem érdekel, mit mondtál. Nem érdekel. Kibaszott, rohadtul halott.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *