Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • don henley – everybody knows

don henley – everybody knows

Dalszöveg és fordítás: don henley - everybody knows Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: don henley Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints don henley] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: don henley. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az everybody knows.

EREDETI

Everybody knows that the dice are loaded. everybody rolls with their fingers crossed. everybody knows the war is over. and everybody knows the good guys lost. everybody knows the fight was fixed. the poor stay poor and the rich get rich. that's how it goes. and everybody knows. Everybody knows that the boat is leaking. everybody knows the captain lied. everybody got this broken feeling. that their father or their dog just died. everybody talkin' to their pockets. everybody wants a box of chocolates. and a long stem rose. and everybody knows. ( chorus ). Everybody knows, everybody knows. that's how it goes, and everybody. Everybody knows that you love me baby. everybody knows that you really do. everybody knows that you've been faithful. give or take a night or two. everbody knows that you've been discret. there were so many people you just had to meet. without your clothes. and everybody knows. Everybody knows that it's now or never. everybody knows that it's me or you. everybody knows that you live forever. when you've done a line or two. and everybody knows that the deal is rotten. Old Black Joe's still pickin' cotton. for your ribbons and bows. and everybody knows. ( chorus x2 ). Everbody knows that the plaque is comin'. everybody knows that it's movin' fast. everybody knows that the naked man and woman. are just a shining artifact of the past. everybody knows that the scene is dead,. but there's gonna be a meter on your bed. that will disclose,. what everybody knows. Everybody knows that you're in trouble. everybody knows what you've been through. from the bloody cross on top of Calvary. to the beach at Malibu. and everybody knows it's coming apart. take one last look at this sacred heart. before it blows,. and everybody knows. ( chorus ). .

FORDÍTÁS

Mindenki tudja, hogy a kocka meg van terítve. mindenki szorít. mindenki tudja, hogy a háborúnak vége. és mindenki tudja, hogy a jófiúk veszítettek. mindenki tudja, hogy a harc el volt döntve. a szegények szegények maradnak, a gazdagok pedig gazdagok lesznek. így megy ez. és mindenki tudja. Mindenki tudja, hogy a hajó léket kapott. mindenki tudja, hogy a kapitány hazudott. mindenki megtört. hogy az apja vagy a kutyája meghalt. mindenki a zsebébe beszél. mindenki egy doboz csokoládét akar. és egy hosszú szárú rózsát. és mindenki tudja. ( refrén ). Mindenki tudja, mindenki tudja. így megy ez, és mindenki. Everybody knows that you love me baby. everybody knows that you really do. everybody knows that you've been faithful. give or take a night or two. everbody knows that you've been discret. there were so many people you just had to meet. without your clothes. and everybody knows. Mindenki tudja, hogy most vagy soha. mindenki tudja, hogy vagy én, vagy te. mindenki tudja, hogy örökké élsz. amikor egy-két sort csináltál. és mindenki tudja, hogy az üzlet romlott. Old Black Joe még mindig gyapotot szed. a szalagjaidért és masnidért. és mindenki tudja. ( refrén x2 ). Mindenki tudja, hogy a plakett jön. mindenki tudja, hogy gyorsan mozog. mindenki tudja, hogy a meztelen férfi és nő. csak a múlt fénylő ereklyéje. mindenki tudja, hogy a színpad halott,. de lesz egy mérőeszköz az ágyadon. ami feltárja,. amit mindenki tud. Mindenki tudja, hogy bajban vagy. mindenki tudja, min mentél keresztül. a véres kereszttől a Golgota tetején. a malibui tengerpartig. és mindenki tudja, hogy szétesik. vess még egy utolsó pillantást erre a szent szívre. mielőtt szétrobban,. és mindenki tudja. ( refrén ).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp