Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • disturbed – prayer traduzida

disturbed – prayer traduzida

Dalszöveg és fordítás: disturbed - prayer traduzida Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: disturbed Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints disturbed] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: disturbed. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az prayer traduzida.

EREDETI

Letra Traduzida (Translated to Portuguese). Artista: Disturbed. Música: Canção: Oração. . Outro sonho que nunca vai se tornar realidade,. há pouco um deus e eu estamos em um duelo!. Outra noite quando eu estou pensando em você,. dê o seu amor por minha dor e sofrendo!. Outro joía que você nunca acreditará,. é rasgado completamente de você!. Todas esses noites que você começa a temer,. pulo para dentro de sua mente. nestas horriveis histórias!. Me deixe o iluminar, este é o modo que eu peço!. A escadaria do céu não é alta o bastante.... Deixe me iluminar dentro de mim,. Céus, minhas luzes não são quentes o bastante!. Leve embora tudo!. Outro sonho que nunca se tornará realidade,. mas se manifestará amanhã!. Outro amor que eu estou sentindo por você,. perdido no tempo por sua dor e sofrimento!. Não para você mas nunca iria muito por,. Eu tenho ido por você completamente!. Traga vida a tudo o que você teme,. viva na escuridão e o mundo está morto pra mim!. Me deixe o iluminar, este é o modo que eu peço!. A escadaria do céu não é alta o bastante.... Deixe me iluminar dentro de mim,. Céus, minhas luzes não são quente o bastante!. Leve embora tudo!. Devolva a mim, Devolva a mim,. Devolva a mim, Devolva a mim. Bote me para baixo agora!. Devolva a mim, Devolva a mim,. Devolva a mim, Devolva a mim. Volte para mim!. Devolva a mim, Devolva a mim,. Devolva a mim, Devolva a mim. SE VIRE!. A escadaria do céu não é alta o bastante.... Deixe me iluminar dentro de mim,. Céus, minhas luzes não quentes o bastante!. Leve tudo que é seu!. A escadaria do céu não é alta o bastante.... A escadaria do céu não é alta o bastante.... Deixe me iluminar dentro de mim,. Céus, minhas luzes não quentes o bastante!. Leve tudo o que é seu!.

FORDÍTÁS

Letra Traduzida (angolra fordítva). Művész: Zavart. Zene: Dal: Imádság. Egy másik álom, ami soha nem fog valóra válni, csak egy isten és én egy párbajban vagyunk!. Egy másik éjszaka, amikor rád gondolok, add a szereteted a fájdalmamért és szenvedésemért!. Egy másik ékszer, amit soha nem fogsz elhinni, teljesen elszakadt tőled!. Azokon az éjszakákon, amikor rettegni kezdesz, beugranak a fejedbe ezek a szörnyű történetek! Hadd világosítsalak fel, én így kérdezem! A mennybe vezető lépcső nem elég magas. Hadd világítsak magamban. Istenem, az én lámpáim nem elég melegek! Vigyétek el az egészet! Egy másik álom, ami soha nem fog valóra válni,... de holnap meg fog valósulni!. "Egy másik szerelem, amit irántad érzek,... elveszett az időben a fájdalmad és szenvedésed miatt! Nem neked, de én sosem mennék túl messzire... Teljesen elmentem érted! Hozz életet mindannak, amitől félsz, élj sötétségben, és a világ számomra halott! Hadd világosítsalak fel, én így kérdezem! A mennybe vezető lépcső nem elég magas. Hadd könnyítsek magamon belül. Istenem, az én lámpáim nem elég melegek! Vigyétek el az egészet! Add vissza nekem, add vissza nekem. Add vissza nekem, add vissza nekem. Tegyél le most! Add vissza nekem. Add vissza nekem. Add vissza nekem. Add vissza nekem. Add vissza nekem! Add vissza nekem. Add vissza nekem. Add vissza nekem. Add vissza nekem. FORDULJ MEG! A mennybe vezető lépcső nem elég magas. Hadd gyulladjon ki bennem,. Istenem, a lámpáim nem elég forróak! Vegyetek el mindent, ami a tiétek! A mennybe vezető lépcső nem elég magas. ....0 A mennyei lépcső nem elég magas.... Hadd gyulladjak fel magamban. Istenem, a lámpáim nem elég forróak! Vegyetek el mindent, ami a tiétek!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp