Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • di paullo e paulino – tem alguém no seu lugar

di paullo e paulino – tem alguém no seu lugar

Dalszöveg és fordítás: di paullo e paulino - tem alguém no seu lugar Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: di paullo e paulino Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints di paullo e paulino] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: di paullo e paulino. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tem alguém no seu lugar.

EREDETI

Ontem ela me ligou. E chorou de soluçar. Implorando o meu perdão. Me pedindo pra voltar. Diz que anda tão carente. Mergulhada em solidão. E só agora percebeu. Que o seu grande amor sou eu. Ainda sou o dono. Do seu coração. Eu me lembro aquele dia. Que você saiu. Chamei, gritei seu nome. Você nem me ouviu. E por aí sem medo. Foi se aventurar. O tempo passou você não quis voltar. O meu coração cansou de te esperar. A dor de um amor só outro amor pode curar. Já tem alguém no seu lugar

FORDÍTÁS

Tegnap felhívott. És kisírta a szemét. Bocsánatért könyörögve könyörögve, hogy jöjjek vissza. Azt mondja, hogy olyan szűkölködő. Mélyen a magányban. És csak most jött rá. Hogy a nagy szerelme én vagyok. Még mindig én vagyok a tulajdonos. A szívedből. Emlékszem arra a napra. Amikor elmentél. Hívtalak, kiabáltam a neved. Nem is hallottad, amit mondtam. És félelemből. Kalandozni mentél. Az idő eltelt, nem akartál visszajönni. A szívem belefáradt a várakozásba. A szerelem fájdalmát csak egy másik szerelem gyógyíthatja meg. Már van valaki a helyedben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp