Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

dev – who needs a heart

Dalszöveg és fordítás: dev - who needs a heart Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: dev Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints dev] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: dev. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az who needs a heart.

EREDETI

Tell me what good are you if all you ever do is hate?. Wonder if it will ever work out for me, out for me. You ain't nothing from trouble. You're far from almost anything. And guess who's left to take the hits?. So who needs a heart anyway?. Who needs a? who needs a?. We always breaks by the shame. Who needs a heart anyway?. Who needs a, who needs a. I always breaks by the shame. You force me to give chances. Knowing that he'll never change. Still you'll rather play the game. You must learn to be broken. Cuz when'll you ever learn?. That all was a stupid world. So who needs a heart anyway?. Who needs a? who needs a?. We always breaks by the shame. Who needs a heart anyway?. Who needs a, who needs a. I always breaks by the shame

FORDÍTÁS

Mondd, mire vagy te jó, ha mindig csak gyűlölködsz?. Kíváncsi vagyok, hogy valaha is működni fog-e nekem, nekem. Nem vagy semmi a bajtól. Távol vagy szinte mindentől. És találd ki, ki maradt, aki elviszi a balhét?. Kinek van szüksége szívre? Kinek kell egy? Kinek kell egy? Mindig megtörik a szégyen. Kinek kell a szív? Kinek kell egy, kinek kell egy. Én mindig összetörök a szégyentől. Kényszerítesz, hogy esélyt adjak. Tudva, hogy soha nem fog megváltozni. Mégis inkább játszol. Meg kell tanulnod megtörni. Mert mikor fogod már megtanulni? Hogy az egész egy hülye világ volt. Szóval kinek van szüksége szívre egyébként? Kinek kell egy? Kinek kell egy? Mindig a szégyen törik meg minket. Kinek kell a szív? Kinek kell egy, kinek kell egy. Én mindig összetörök a szégyenben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp