Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • demon hunter – tie this around your neck

demon hunter – tie this around your neck

Dalszöveg és fordítás: demon hunter - tie this around your neck Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: demon hunter Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints demon hunter] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: demon hunter. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tie this around your neck.

EREDETI

This is the age of the dead.. The generation of pagan and self-led.. You can feel the bones shatter beneath our feet.. The blood of lust staining our teeth.. We feed on pain (pain), disorder (disorder), delusion (delusion).. The filth of the modern plague.. And in this reign of Godlessness, the heathens will say. Tie this around your neck. Tie this around your neck.. Tie this around your neck. Tie this around your neck. Fool.. Save your breath my son. Just carry on home.. Time will prey on you and take you through Hell.. Ive heard every empty line.. Every curse, every word that you redefine.. I will turn my back on the coming storm.. Wont lie in the grave, I will be reborn.. They say. Tie this around your neck. Tie this around your neck.. Tie this around your neck. Tie this around your neck. Fool.. Save your breath my son, just carry on home.. Time will prey on you and take you through Hell.. Confusion reigns. Pride of the hopeless herd.. Blind to the will, blind to the word.. They will drown in the rule of man. Helpless and alone.. Save your breath my son, just carry on home.. Time will prey on you and take you through Hell.. They say. Tie this around your neck. Tie this around your neck. Fool.. Tie this around your neck. Tie this around your neck.. Fool... Fool... Fool.

FORDÍTÁS

Ez a halottak kora.. A pogányok és az önmaguk által vezetett nemzedék... Érezni lehet, ahogy a csontok szétmorzsolódnak a lábunk alatt... A kéjvágy vére megfesti a fogainkat... Fájdalommal (fájdalom), rendetlenséggel (rendetlenség), téveszmével (téveszme) táplálkozunk... A modern pestis mocskát... És az istentelenség eme uralmában a pogányok azt mondják majd. Kösd ezt a nyakadba. Kösd ezt a nyakad köré... Kösd ezt a nyakad köré. Kösd ezt a nyakad köré. Bolond... Spórolj a lélegzeteddel fiam. Csak menj haza... Az idő elragad téged és a pokolba visz... Hallottam minden üres sort... Minden átkot, minden szót, amit újraértelmezel... Hátat fordítok a közelgő viharnak... Nem fekszem a sírban, újjászületek... Azt mondják. Kösd ezt a nyakadba. Kösd ezt a nyakad köré... Kösd ezt a nyakad köré. Kösd ezt a nyakad köré. Bolond... Ne fáradj fiam, csak menj haza... Az idő elragad téged, és a pokolba visz... Zűrzavar uralkodik. A reménytelen csorda büszkesége... Vak az akaratra, vak a szóra... Megfulladnak az ember uralmában. Tehetetlenül és egyedül... Ne veszítsd el a lélegzeted fiam, csak menj haza... Az idő elragad téged és a pokolba visz... Azt mondják. Kösd ezt a nyakadba. Kösd ezt a nyakad köré. Bolond... Kösd ezt a nyakad köré. Kösd ezt a nyakad köré... Bolond... Bolond... Bolond.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp