Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • dalva de oliveira – se ao menos eu sonhasse

dalva de oliveira – se ao menos eu sonhasse

Dalszöveg és fordítás: dalva de oliveira - se ao menos eu sonhasse Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: dalva de oliveira Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints dalva de oliveira] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: dalva de oliveira. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az se ao menos eu sonhasse.

EREDETI

Se ao menos eu sonhasse. Com quem eu tanto desejo. Se em meu sonho não faltasse. Dos seus lábios um beijo. Eu já me conformaria. Meu sofrimento é medonho. A Deus agradeceria. Tê-lo ao menos em sonho. Meu viver é tão triste. É um vale de dor. O que minh’alma assiste. É ausência de amor. Já que em realidade. Não posso tê-lo, suponho. Seria felicidade tê-lo ao menos em sonho. . (Postado por Cláudio Cleudson)

FORDÍTÁS

Bárcsak álmodhatnék. Annak, akire annyira vágyom. Ha álmomban nem lenne hiány Az ajkadról egy csók. Elégedett lennék. A szenvedésem szörnyű. Hálát adnék Istennek Hogy legalább az álmaimban ott legyél. Az életem olyan szomorú. Ez a fájdalom völgye Amiről a lelkem tanúskodik. A szeretet hiánya. Mivel a valóságban Azt hiszem, nem kaphatom meg. Boldogság lenne, ha legalább álmában meglenne. (Írta: Cláudio Cleudson)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp