Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • D
  • >
  • dalva de oliveira – onde o rio é mais carioca

dalva de oliveira – onde o rio é mais carioca

Dalszöveg és fordítás: dalva de oliveira - onde o rio é mais carioca Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: dalva de oliveira Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints dalva de oliveira] előadó nevének d kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: dalva de oliveira. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az onde o rio é mais carioca.

EREDETI

Na praia de Botafogo. Os turistas vão ao Pão de Açúcar. Numa passarela sem igual fotografando. E esperando a maior festa do Brasil. Que é o Carnaval. Meu samba vai correndo, vai dizer. Onde o Rio é mais carioca. E tudo de belo que ele tem. Vai dizer que a Vista Chinesa. É um relicário de beleza. Que a natureza nos presenteou. Diz que o Corcovado é um esplendor. Que São Conrado tem um mar. E Ipanema tem ciúme do Joá. Mas onde o Rio é mais carioca é. Lá no morro de Mangueira. Onde o soçaite samba pra se acabar. É na Estação Primeira. O Rio é sempre o Rio com luar em Paquetá. Ninguém pode duvidar. O Rio é mais carioca lá na Lapa. Na Cinelândia e na Barra da Tijuca. O Rio tem Copacaba, Ilha do Governador. Santa Tereza é um céu de amor. E o Aterro Deus abençoou. . (Postado por Cláudio Cleudson)

FORDÍTÁS

Botafogo strandján. A turisták a Cukorsüveghez mennek. Egy kifutón, egyenlő fotózás nélkül. És várjuk Brazília legnagyobb buliját. Ami a karnevál. A samba futni fog, azt fogja mondani. Ahol Rio inkább carioca. És az összes szépség, ami benne van. Azt fogja mondani, hogy a Vista Chinesa. A szépség ereklyetára. Amit a természet adott nekünk. Mondjuk, hogy a Corcovado egy pompás hely. São Conrado tengerrel rendelkezik. Ipanema pedig féltékeny Joára. De ahol Rio a leginkább Carioca. Ott a mangueirai dombok között. Ahol a soçaite szamba befejezni. Az Estação Primeira-ban van. Rio mindig Rio a holdfényben Paquetá-ban. Senki sem kételkedhet ebben. Rio inkább carioca ott Lapa. Cinelândiában és Barra da Tijucában. Rio Copacaba, Ilha do Governador. Santa Tereza a szeretet mennyországa. És az Aterro Isten megáldotta. (Írta: Cláudio Cleudson)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp