Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • cristiano araujo – tá mais pra capetinha

cristiano araujo – tá mais pra capetinha

Dalszöveg és fordítás: cristiano araujo - tá mais pra capetinha Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: cristiano araujo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints cristiano araujo] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: cristiano araujo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az tá mais pra capetinha.

EREDETI

Copo com Red Label, olhar de serpente,. Com o dedinho na boca ela rebola em minha frente.. Fica fazendo charme só pra me provocar,. Sabe que comigo, ajoelhou tem que rezar.. Sobe na mesa quando ela fica louca,. Brincar de vira-vira, se perder, beija na boca.. Toda gostosa de saínha rodada,. Ela tá por cima, é a mais top da balada.. E ela desce e sobe, faz cara de anjinha,. E ela sobe e desce, tá mais pra capetinha.. E ela desce e sobe, faz cara de anjinha,. E ela sobe e desce, tá mais pra capetinha.

FORDÍTÁS

Üveg piros címkével, kígyószemekkel,. A kisujjával a szájában elém gurul... Csak azért csinálja a bájt, hogy provokáljon engem,... Tudja, hogy velem térden állva kell imádkoznia... Másszon fel az asztalra, amikor dühös lesz. Játsszunk turn-tilt, ha eltéved, szájon csókol... Nagyon dögös a szoknyájában. Ő a csúcson van, ő a klub csúcsa... És úgy megy le és fel, mint egy kis angyal. És fel-le jár, inkább olyan, mint egy kis kurva... És úgy megy le és fel, mint egy kis angyal. És fel-le jár, inkább olyan, mint egy kurva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp