Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • corporate avenger – web of lies

corporate avenger – web of lies

Dalszöveg és fordítás: corporate avenger - web of lies Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: corporate avenger Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints corporate avenger] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: corporate avenger. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az web of lies.

EREDETI

Justice System. Is there justice in the system? Or is it just us in the system?
The love to drag your ass to court. This is the areana for their sick sport. They run for office and make more laws. 100,000 reasons to futher their cause. We get charged, we better watch out. A system of fear, what they make out. Either way it goes - good or bad. The attorneys get paid and they get fat. Is there justice in a world gone crazy? Where it's survival of the fat and lazy? The less you've got they've got you on your knees. You'll cop please, they get fees....
It's all such a web of lies. Attorneys are the spiders and we are the flies.
One to prosecute, one to defend. One to judge you, and in the end, 12 of your peers are forced to sit in. As lawyers lie, so they can win. Either way, they get paid. We are the ictims with the laws they've made. They'll take your freedom, and then your home. They'll take it all, 'til you're all alone. Break up a family for a fee. I can't remember when I was free. Free to worship, free to speak. They never practice what they preach.
It's all such a web of lies. Attorneys are the spiders and we are the flies.
A country of laws and lawyers make them. Arm the police and they defend them. Books full of lies, but we don't believe them. Their jobs are secure, the long arms of the law.
It's all such a web of lies. Attorneys are the spiders and we are the flies.

FORDÍTÁS

Igazságszolgáltatási rendszer. Van igazságosság a rendszerben? Vagy csak mi vagyunk a rendszerben?
Az a szeretet, hogy bíróság elé húzzam a segged Ez a beteg sportjuk területe. Pályáznak és újabb törvényeket hoznak. 100 000 ok, hogy tovább vigyék ügyüket. Töltést kapunk, jobb, ha vigyázunk. A félelem rendszere, amit kitalálnak. Akárhogy is megy - jó vagy rossz. Az ügyvédek fizetnek és elhíznak. Van igazságosság egy megőrült világban? Hol a kövérek és lusták túlélése? Minél kevesebb van nálad, térdre borítanak. Rendőrség kérlek, díjat kapnak ....
Ez mind a hazugságok hálója. Az ügyvédek a pókok, mi pedig a legyek.
Egy büntetőeljárást folytat, egyet véd. Az egyik, hogy megítéljen téged, és végül 12 társad kénytelen beülni. Amint az ügyvédek hazudnak, nyerhetnek. Akárhogy is, fizetnek. Mi vagyunk az ictimek az általuk megalkotott törvényekkel. Elveszik a szabadságodat, majd az otthonodat. Mindent elvisznek, amíg egyedül nem leszel. Szakítson fel egy családot térítés ellenében. Nem emlékszem, mikor voltam szabad. Imádni szabad, szabadon beszélni. Soha nem gyakorolják azt, amit hirdetnek.
Ez mind a hazugságok hálója. Az ügyvédek a pókok, mi pedig a legyek.
A törvények országa és az ügyvédek alkotják őket. Fegyverezze fel a rendőrséget, és megvédik őket. Hazugságokkal teli könyvek, de nem hiszünk nekik. Munkájuk biztonságos, a törvény hosszú karjai.
Ez mind a hazugságok hálója. Az ügyvédek a pókok, mi pedig a legyek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *