Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • conner mundim – teus sonhos valem ouro

conner mundim – teus sonhos valem ouro

Dalszöveg és fordítás: conner mundim - teus sonhos valem ouro Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: conner mundim Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints conner mundim] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: conner mundim. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az teus sonhos valem ouro.

EREDETI

Quanta luta nessa vida, a gente passa. Rastejar pelo chão, mergulhar por baixa da água. Muitos nem darão valor no que você faz. O Segredo é insisti pois todos somos capaz. Nunca desista, daquilo que você quer. Seja forte e corajoso como, foi Josué. Mesmo que no começo seja difícil. O final vemos que não e impossível. Va atrás do seus sonhos, insista e persista, jamais desvie, perca seu foco de vista. Seja forte e invista, nunca desista. Mais perto esta, a sua conquista (x2). Vão aprecer pessoas pra tentar te abalar. Muitos vão mais, é querer te humilhar. Não abaixe a cabeça levante esse olhar. Lembre que existe também amigos pra te ajudar. Se você tem foco, mira e acerta. A final de tudo, sua atitude e certa. Mesmo que você falhe, faça o melhor. Seja corajoso e nunca busque o pior. Va atrás do seus sonhos, insista e persista, jamais desvie, perca seu foco de vista. Seja forte e invista, nunca desista. Mais perto esta, a sua conquista (x2)

FORDÍTÁS

Mennyi küzdelmen megyünk keresztül ebben az életben. Kúszás a földön, búvárkodás a víz alatt. Sokan nem is fogják értékelni, amit csinálsz. A titok az, hogy ragaszkodjunk hozzá, mert mindannyian képesek vagyunk rá. Soha ne add fel, amit akarsz. Légy erős és bátor, mint Józsué volt. Még ha az elején nehéz is. A végén látjuk, hogy ez nem lehetetlen. Menj az álmaid után, ragaszkodj és kitarts, soha ne térj el, ne veszítsd szem elől a fókuszt. Légy erős és fektess be, soha ne add fel. Közelebb ez, a hódításod (x2). Az emberek jönnek majd, hogy megpróbáljanak megrázni téged. Sokan többet, hogy meg akarnak alázni téged. Ne engedje le a fejét emelje fel ezt a tekintetet. Ne feledd, hogy vannak barátok is, akik segítenek neked. Ha koncentrálsz, célozz és találj. A nap végén a hozzáállásod helyes. Még ha nem is sikerül, tegyél meg mindent. Légy bátor, és soha ne nézz a legrosszabbra. Menj az álmaid után, ragaszkodj és kitarts, soha ne térj el, ne téveszd szem elől a célodat. Légy erős és fektess be, soha ne add fel. Közelebb ez, a hódításod (x2)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp