Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

cimorelli – million bucks

Dalszöveg és fordítás: cimorelli - million bucks Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: cimorelli Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints cimorelli] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: cimorelli. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az million bucks.

EREDETI

(Amy). I don't need a thousand people screaming my name.. I don't need "over night Hollywood fame". I don't need platinum records up on my wall.. I don't need a Lamborghini in my garage.. (Lauren). Oh woah oh. Those things won't last forever. Oh woah oh. What a I got is so much better. (Lisa). You and me on a summer night. Park that car, dancing in the headlights. You and I, late night drives. Your hand in mine and all your time. I don't need money in my pocket, diamonds on my neck. The time I spend with you, I know I'll never forget. You and me, Is more than enough. Cause you make me feel like a million bucks. (Dani). I don't need a jet setter up in ten sky. I don't need a na-na-name dropping guy. I don't need a chauffeur waiting on me. I don't need more than a T-shirt and jeans. (Christina). Oh woah oh. Those things won't last forever. Oh woah oh. What a I got is so much better. (Lisa). You and me on a summer night. Park that car, dancing in the headlights. You and I, late night drives. Your hand in mine and all your time. I don't need money in my pocket, diamonds on my neck. The time I spend with you, I know I'll never forget. You and me, Is more than enough. Cause you make me feel like a million bucks. (Katherine). You make me feel (you make me feel). You make me feel like a million bucks. Like a million bucks! Yeah. (Lisa). You and me on a summer night. Park that car, dancing in the headlights. You and I, late night drives. Your hand in mine and all your time. I don't need money in my pocket, diamonds on my neck. The time I spend with you, I know I'll never forget. You and me, Is more than enough. Cause you make me feel like a million bucks. (Katherine). You make me feel (you make me feel). You make me feel. (Cimorelli's). Cause you make me feel like a MILLION BUCKS

FORDÍTÁS

(Amy). Nincs szükségem ezer emberre, aki a nevemet kiabálja... Nincs szükségem "éjszakai hollywoodi hírnévre". Nincs szükségem platinalemezekre a falamon... Nincs szükségem egy Lamborghini-re a garázsomban... (Lauren). Oh woah oh. Ezek a dolgok nem tartanak örökké. Oh woah oh. Amim van, az sokkal jobb. (Lisa). Te és én egy nyári éjszakán. Parkold le az autót, táncolj a fényszórókban. Te és én, késő esti kocsikázás. A kezed az enyémben és minden időd. Nem kell pénz a zsebembe, gyémánt a nyakamba. Az időt, amit veled töltök, tudom, hogy sosem felejtem el. Te és én, több mint elég. Mert tőled úgy érzem magam, mint egy millió dollár. (Dani). Nincs szükségem egy jet setterre a tízes égbolton. Nincs szükségem egy na-na-name dropping fickóra. Nincs szükségem egy sofőrre, aki vár rám. Nincs szükségem többre egy pólónál és egy farmernadrágnál. (Christina). Oh woah oh. Ezek a dolgok nem tartanak örökké. Oh woah oh. Amim van, az sokkal jobb. (Lisa). Te és én egy nyári éjszakán. Parkold le az autót, táncolj a fényszórókban. Te és én, késő esti kocsikázás. A kezed az enyémben és minden időd. Nem kell pénz a zsebembe, gyémánt a nyakamba. Az időt, amit veled töltök, tudom, hogy sosem felejtem el. Te és én, több mint elég. Mert tőled úgy érzem magam, mint egy millió dollár. (Katherine). You make me feel (érzem magam miattad). You make me feel like a million bucks. Mint egy millió dollár! Ez az. (Lisa). Te és én egy nyári éjszakán. Parkolj le a kocsival, táncolj a fényszórókban. Te és én, késő esti kocsikázás. A kezed az enyémben és minden időd. Nem kell pénz a zsebembe, gyémánt a nyakamba. Az időt, amit veled töltök, tudom, hogy sosem felejtem el. Te és én, több mint elég. Mert tőled úgy érzem magam, mint egy millió dollár. (Katherine). You make me feel (érzem magam miattad). You make me feel. (Cimorelli's). Cause you make me feel like a MILLION BUCKS (Mert tőled úgy érzem magam, mint egy MILLIÓ BUCKS).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp