Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

christina perri – i believe

Dalszöveg és fordítás: christina perri - i believe Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: christina perri Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints christina perri] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: christina perri. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az i believe.

EREDETI

I believe if I knew where I was going. I'd lose my way. I believe that the words that he told you. Are not your grave. I know that we are not the weight of all our memories. I believe in the things that I am afraid to say. Hold on, hold on. I believe in the lost possibilities you can't see. And I believe that the darkness reminds us. Where light can be. I know that your heart is still beating beating darling. I believe that you fell. So you would land next to me. Cause I have been where you are before. And I have felt the pain of losing who you are. And I have died so many times. But I am still alive. I believe that tomorrow is stronger than yesterday. And I believe that your head is the only thing. In your way. I wish that you could see. Your scars turn into beauty. I believe that today it's ok to be not ok. Hold on, hold on. Cause I have been where you are before. And I have felt the pain of losing who you are. And I have died so many times. But I am still alive. This is not the end of me. This is the beginning. This is not the end of me. This is the beginning. This is not the end of me. This is the beginning. This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). (I am still alive) This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). (I am still alive) This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). (I am still alive) This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). (I am still alive) This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). (I am still alive) This is not the end of me. This is the beginning. (Hold on). (I am still alive) This is not the end of me. This is the beginning

FORDÍTÁS

Azt hiszem, ha tudnám, hová megyek. Eltévednék. Hiszem, hogy a szavak, amiket mondott neked. Nem a te sírod. Tudom, hogy nem mi vagyunk minden emlékünk súlya. Hiszek abban, amit nem merek kimondani. Tarts ki, tarts ki. Hiszek az elveszett lehetőségekben, amiket nem látsz. És hiszem, hogy a sötétség emlékeztet minket. Hogy hol lehet a fény. Tudom, hogy a szíved még mindig dobog drágám. Hiszem, hogy elestél. Hogy mellettem landolj. Mert én már voltam ott, ahol te vagy. És éreztem a fájdalmat, hogy elvesztetted azt, aki vagy. És én már annyiszor meghaltam. De én még mindig élek. Hiszem, hogy a holnap erősebb, mint a tegnap. És hiszem, hogy a fejed az egyetlen dolog. Az utadban. Bárcsak látnád. A hegeidből szépség lesz. Hiszem, hogy ma rendben van, hogy nem vagy rendben. Tarts ki, tarts ki. Mert én már voltam ott, ahol te vagy. És éreztem a fájdalmat, hogy elvesztetted azt, aki vagy. És én már annyiszor meghaltam. De még mindig élek. Ez nem a végem. Ez a kezdet. Ez nem a végem. Ez a kezdet. Ez nem a végem. Ez a kezdet. Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Várjatok). Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Tarts ki). Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Tarts ki). (Még mindig élek) Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Tarts ki). (Még mindig élek) Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Tarts ki). (Még mindig élek) Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Tarts ki). (Még mindig élek) Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Tarts ki). (Még mindig élek) Ez nem a végem. Ez a kezdet. (Tarts ki). (Még mindig élek) Ez nem a végem. Ez a kezdet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp