Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • chitaozinho e xororo – meninos passarinhos

chitaozinho e xororo – meninos passarinhos

Dalszöveg és fordítás: chitaozinho e xororo - meninos passarinhos Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: chitaozinho e xororo Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints chitaozinho e xororo] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: chitaozinho e xororo. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az meninos passarinhos.

EREDETI

Vamos juntos soltar a voz. Num gesto de amor profundo. E as luzes de mil faróis. Brilharão para nós os palcos do mundo. Assim entre palmas e flores. Platéia e cantores no mesmo caminho. Juntos seremos menino. Cumprindo o destino de ser passarinho. Juntas nossas vozes. Têm poderes e magia. Quando frente a frente. Nós trocamos energia. Cada um de nós já foi artista alguma vez. Nós batemos palmas pra vocês. Ho! Ho!

FORDÍTÁS

Engedjük ki a hangunkat együtt. A mély szeretet gesztusaként. És ezer világítótorony fényei Ragyogni fog nekünk a világ színpadain. Szóval a taps és a virágok között. A közönség és az énekesek ugyanazon az úton. Együtt fiú leszünk. Beteljesíti a madárlét sorsát. Együtt a hangunk Hatalmuk és varázserejük van. Amikor szemtől szemben. Energiát cserélünk. Mindannyian voltunk már egyszer művészek. Tapsolunk neked Ho! Ho!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp