Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • chico rey e parana – espinho na cama (part. teodoro e sampaio)

chico rey e parana – espinho na cama (part. teodoro e sampaio)

Dalszöveg és fordítás: chico rey e parana - espinho na cama (part. teodoro e sampaio) Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: chico rey e parana Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints chico rey e parana] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: chico rey e parana. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az espinho na cama (part. teodoro e sampaio).

EREDETI

Já é madrugada e o sono não chega. Me viro na cama pra lá e pra cá. Fumo um cigarro e outro cigarro. Sentindo a saudade no peito a queimar. Deito e me levanto, me levanto e deito. A noite pra mim é um martírio profundo. O cinzeiro cheio de cinzas e bitucas. É a testemunha das noites de angústias. E eu não consigo dormir um segundo. As lágrimas roubam meu sono. No triste abandono do amor primeiro. Eu choro triste amargurado. Por que ao meu lado sobra um travesseiro. São noites de triste amargura. Só desventura minha alma reclama. Sentindo a falta de alguém. Parece que tem espinho na cama. Sentindo a falta de alguém. Parece que tem espinho na cama

FORDÍTÁS

Hajnalodik, és az alvás nem jön. Forgolódom az ágyban, forgolódom és forgolódom. Elszívok egy cigarettát és még egyet. Érezni, ahogy a nosztalgia a mellkasában éget. Lefekszem és felkelek, felkelek és lefekszem. Az éjszaka számomra egy mély mártíromság. A hamutartó tele hamuval és cigarettával. A gyötrelmes éjszakák tanúja. És egy pillanatra sem tudok aludni. A könnyek elrabolják az álmomat. Az első szerelem szomorú elhagyatottságában. Szomorú keserű könnyeket sírok. Miért van mellettem még egy párna. Ezek a szomorú keserűség éjszakái. Csak a szerencsétlenségre panaszkodik a lelkem. Hiányzik valaki. Úgy tűnik, van egy tüske az ágyban. Érezni valakinek a hiányát. Úgy tűnik, van egy tüske az ágyban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp