Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • chico buarque – samba do grande amor

chico buarque – samba do grande amor

Dalszöveg és fordítás: chico buarque - samba do grande amor Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: chico buarque Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints chico buarque] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: chico buarque. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az samba do grande amor.

EREDETI

Tinha cá pra mim. Que agora sim. Eu vivia enfim o grande amor. Mentira. Me atirei assim. De trampolim. Fui até o fim um amador. Passava um verão. A água e pão. Dava o meu quinhão pro grande amor. Mentira. Eu botava a mão. No fogo então. Com meu coração de fiador. Hoje eu tenho apenas uma pedra no meu peito. Exijo respeito, não sou mais um sonhador. Chego a mudar de calçada. Quando aparece uma flor. E dou risada do grande amor. Mentira. Fui muito fiel. Comprei anel. Botei no papel o grande amor. Mentira. Reservei hotel. Sarapatel. E lua-de-mel em Salvador. Fui rezar na Sé. Pra São José. Que eu levava fé no grande amor. Mentira. Fiz promessa até. Pra Oxumaré. De subir a pé o Redentor. Hoje eu tenho apenas uma pedra no meu peito. Exijo respeito, não sou mais um sonhador. Chego a mudar de calçada. Quando aparece uma flor. E dou risada do grande amor. Mentira. . 1982 © - Marola Edições Musicais Ltda.

FORDÍTÁS

Gondoltam. Ez most. Végre megéltem a nagy szerelmet. Ez hazugság. Így ugrottam be. Egy ugródeszkán. A végsőkig amatőr voltam. Egy nyarat töltöttem. Víz és kenyér Odaadnám a részem a nagy szerelemnek. Hazudtam. Beleteszem a kezem. Akkor a tűzben. A szívemmel, mint kezessel. Ma már csak egy kő van a mellkasomban. Tiszteletet követelek, nem vagyok többé álmodozó. Még a járdát is kicserélem Amikor egy virág megjelenik És nevetek a nagy szereteten. Ez hazugság. Nagyon hűséges voltam. Vettem egy gyűrűt. Papírra vetettem a nagy szerelmet. Nem, én nem. Lefoglaltam egy szállodát. Sarapatel. És nászút Salvadorban. Elmentem imádkozni a székesegyházba. Szent Józsefre. Hogy hittem a nagy szeretetben. Nem, én nem. Még ígéretet is tettem. Oxumaréba. Megmászni a Megváltót gyalog. Ma már csak egy kő van a mellkasomban. Tiszteletet követelek, nem vagyok többé álmodozó. Még a járdámat is lecserélem Amikor egy virág megjelenik És nevetek a nagy szereteten. Hazudik. 1982 © - Marola Ediçőes Musicais Ltda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp