Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű!

champion – fourth of july

Dalszöveg és fordítás: champion - fourth of july Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: champion Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints champion] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: champion. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az fourth of july.

EREDETI

It's a new day. I woke up feeling wiser than I did yesterday. I've cleaned a slate I never thought I would. Thinking about the good times between me and you. And I've been thinking about those time. And how I let hatred tear me down. And I know it's gotten us nowhere. So it's time I let go, break free, and live my life. Now its tinme to let it go. Because tomorrow may not come. And I need to let you know that there's something here that we can save. Before it's too I don't want to say these words to your grave. And I've been thinking about those times and how I let hatred tear me down. And how it's gotten us nowhere. So this time I want to know what you're thinking. Can we learn? Can we try? Can we learn to forgive and forget and leave the past behind. And begin to live our lives without any regrets. Yea I guess I have grown up but I am still learning. Yea I guess I have grown up but I'm still learning everyday. And today I'm learning to let go.

FORDÍTÁS

Ez egy új nap. Bölcsebbnek ébredtem, mint tegnap. Megtisztítottam a palát, amit soha nem gondoltam volna. A köztem és köztetek eltöltött jó időkre gondolva. És gondoltam arra az időre. És hogy hagytam, hogy a gyűlölet lebontson. És tudom, hogy sehová sem vezetett minket. Ideje tehát elengednem, kiszabadulni és élni az életemet. Most az a dolga, hogy elengedje. Mert nem biztos, hogy eljön a holnap. És tudatnom kell veled, hogy van itt valami, amit megmenthetünk. Mielőtt túl lenne, nem akarom ezeket a szavakat mondani a sírjára. És gondoltam azokra az időkre, és arra, hogyan engedtem, hogy a gyűlölet lebontson. És hogyan juttatott minket sehova. Tehát ezúttal tudni akarom, mire gondolsz. Tanulhatunk? Megpróbálhatjuk? Megtanulhatunk megbocsátani, elfelejteni és magunk mögött hagyni a múltat. És sajnálat nélkül kezdje el élni az életünket. Igen, azt hiszem, felnőttem, de még mindig tanulok. Igen, azt hiszem, felnőttem, de még mindig tanulok minden nap. És ma megtanulom elengedni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *