Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

  • Homepage
  • >
  • C
  • >
  • catch side – capitulo i de amor

catch side – capitulo i de amor

Dalszöveg és fordítás: catch side - capitulo i de amor Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: catch side Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints catch side] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: catch side. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az capitulo i de amor.

EREDETI

Entenda que meu jeito não diz nada. Entenda que eu gosto de você. Não precisa rir da minha cara. Só porque não da pra entender. A situação que eu mesmo fui criar. Fui gostar de alguém sem saber amar. E vejo que você não mudou em nada. E vejo que você continuou. Rindo toda vez da minha cara. Quando eu tentava falar de amor. Entenda que palavras para mim. Dizem muito menos que um olhar. E lembre-se que eu sempre estarei. Erguendo a mão para te ajudar. Então confia em mim. Feche os olhos sem pensar. Que fui gostar de alguém sem saber amar. E vejo que você não mudou em nada. E vejo que você continuou. Rindo toda vez da minha cara. Quando eu tentava falar de amor. E vejo que você não mudou em nada. E vejo que você continuou. Rindo toda vez da minha cara. Quando eu tentava falar de amor. E quando eu pensei em falar de amor. Não deu .. me diz o que aconteceu ..

FORDÍTÁS

Értsd meg, hogy az én módszerem nem mond semmit. Értsd meg, hogy kedvellek. Nem kell az arcomon nevetned. Csak azért, mert nem érted A helyzet, amit magamnak teremtettem. Úgy mentem el szeretni valakit, hogy nem tudtam, hogyan kell szeretni. És látom, hogy egyáltalán nem változtál. És látom, hogy folytattad. Nevetve minden alkalommal az arcomon Amikor a szerelemről próbáltam beszélni. Értsd meg, hogy a szavak nekem Mondjuk sokkal kevesebbet, mint egy pillantás. És ne feledd, én mindig Segítő kezet emelni Szóval bízz bennem Csukd be a szemed gondolkodás nélkül Hogy úgy mentem el szeretni valakit, hogy nem tudtam, hogyan kell szeretni. És látom, hogy egyáltalán nem változtál. És látom, hogy továbbmentél Nevetve minden alkalommal az arcomon Amikor a szerelemről próbáltam beszélni. És látom, hogy egy cseppet sem változtál. És látom, hogy továbbra is Minden alkalommal az arcomba nevet Amikor a szerelemről próbáltam beszélni "És amikor arra gondoltam, hogy a szerelemről beszélek... "Nem jött össze... mondd el, mi történt...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp