Dalszövegek fordítása - gyors és egyszerű! Magyarul24.com

carolzi – te vejo sorrir

Dalszöveg és fordítás: carolzi - te vejo sorrir Az alábbiakban egymás mellett láthatod a dalszöveget és a fordítást. Oldalunkon még több dalszöveg és fordítás ettől az előadótól: carolzi Nézd meg az archívumot és a többi dalszöveget is. Kattints carolzi] előadó nevének c kezdőbetűjére és keress még több dalt tőle: carolzi. Az archívumban olyan dalokat találsz, mint a/az te vejo sorrir.

EREDETI

Bato a cinza, escuto a track. O som me lembra você e sigo entregue. Ao teu sorriso que vejo e me sinto leve. A gente junto, meu peito pede. A gente junto, meu peito pede. A gente junto, cê sabe, meu peito pede. Essa nossa missão me traz paz. Se junto de você quero mais. É a melhor versão de um rapaz. Evoluo e te mantenho aqui. Encaro o teste, sigo forte, privilégio é te assistir. Cê investe, tenho sorte, toda vez que te vejo sorrir. Toda vez que te vejo sorrir. Toda vez que eu vejo. Vejo você sorrir. Bato a cinza, escuto a track. O som me lembra você e sigo entregue. Ao teu sorriso que vejo e me sinto leve. A gente junto, meu peito pede. Essa nossa missão me traz paz. Se junto de você quero mais. É a melhor versão de um rapaz. Evoluo e te mantenho aqui. Encaro o teste, sigo forte, privilégio é te assistir. Cê investe e eu tenho sorte, toda vez que te vejo sorrir. Toda vez que te vejo sorrir. Toda vez que eu vejo. Vejo você sorrir. Bato a cinza, escuto a track. O som me lembra você e sigo entregue. Ao teu sorriso que vejo e me sinto leve. A gente junto, meu peito pede. A gente junto, meu peito pede

FORDÍTÁS

Megütöm a hamut, meghallgatom a pályát. A hang rád emlékeztet, és követlek. Mosolyodra látom és érzem a fényt. Mi együtt, kérdezi a mellkasom. Mi együtt, kérdezi a mellkasom. Mi együtt, tudod, a szívem kérdezi. Ez a küldetésünk békét hoz nekem. Ha többet akarok veled. Te vagy a férfi legjobb változata. Fejlődöm és itt tartalak. Szembenézek a próbával, erősen követlek, kiváltság nézni téged. Befektetsz, szerencsés vagyok, valahányszor mosolyogni látlak. Minden alkalommal, amikor mosolyogni látlak Minden alkalommal, amikor látom Látom, hogy mosolyogsz. Megütöm a hamut, meghallgatom a pályát. A hang rád emlékeztet, és én követem a szállítottakat. A mosolyodra, amit látok és könnyűnek érzem. Mi együtt, kérdezi a mellkasom. Ez a küldetésünk békét hoz nekem. Ha veled együtt többet akarok. Te vagy a fiú legjobb változata. Fejlődöm és itt tartalak. Szembenézek a próbával, erősen megyek tovább, kiváltság nézni téged. Befektetsz, és én szerencsés vagyok, valahányszor mosolyogni látlak. Minden alkalommal, amikor mosolyogni látlak Minden alkalommal, amikor látom. Látom, hogy mosolyogsz. Megütöm a hamut, meghallgatom a pályát. A hang rád emlékeztet, és én követem a szállítottakat. A mosolyodra, amit látok és könnyűnek érzem. Mi együtt, kérdezi a mellkasom. Mi együtt, kérdezi a mellkasom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp